Mikortól volt folyásotok mikor teherbeestetek, láthatóan több volt-e és milyen színű volt? - természetesen csak akkor, ha volt. Tényleg, milyen gyakori, hogy van ilyenkor folyás?
Szia, Arra azert figyelj hogy a terhesseg idejen a huvelyi fertozes gyakrabban elofordul. Szoval ha a folyasod nem feher (hanem pl zoldes, sargas), vagy viszket, vagy turo szeru, akkor kezelni kell. A babara nem veszelyes terhesseg alatt, de szuleskor atadhato neki ezert ki kell kezelni (Pl Canesten kup). A 3. trimeszterben a feher folyas mennyisege megno.
A tisztasagirol pedig megoszlanak a velemenyek, mennyire jo elzarni a termeszetes szellozest..
Boldog babavarast!
Nekem a kimaradt vérzés környékén egyéltalán nem volz folyásom, semmilyen sem. Kb a 6. héttől volt bő sárgás, majd később bő fehéres folyásom. Az orvosom szerint nem volt fertőzésem. :-)
15h
Én 8hetes terhes vagyok,kb az 5.héttől van ilyen folyásom,szinte majdnem minden nap.Az első terhességemnél is volt,akkor a végén kaptam valamilyen gyógyszert is,hogy a szülésnél ne legyen gond,a nevére már nem emléxem.Úgy olvastam,ez normális,bár a ha nagyobb mennyiségben van,akkor kezelig,ja és főleg,ha viszket is.
Üdvözlet mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!