Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a szülés nem fájással...

Ha a szülés nem fájással hanem a magzatvíz elfolyással indul, akkor a fájások mennyi idő múlva jelentkeznek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem éjfélkor kezdett folyni a magzatvizem, csak olyan menstruáció szerű enyhe fájások voltak. Bementünk a kórházba és ott megvizsgáltak, az nagyon fájt! Rendes fájásaim nem voltak, majd mikor átöltöztem kaptam méhszájtágító tablettát. Na arra viszont elkezdődtek a fájások. Rendszertelenek voltak. Mivel nem tágultam csak egy ujjnyit pár óra alatt, így oxitocin-t kaptam. Na akkor még több fájásaim lettek, erősebbek és sűrűbbek. Szinte folyamatos fájásaim voltak. Na aztán arra se akartam rendesen tágulni így kézzel is tágítottak! Amikor fájásaim voltak! Legszívesebben lerúgtam volna a fejét annak aki ép csinálta! Annyira fájt....

Látták rajtam nagyon kivagyok már, így 3 ujjnyinál mondták, hogy nyomhatok. Na akkor nyomtam és nagyon hamar megszületett az én édes kicsi életem!

14 órát vajúdtam kb.

2012. dec. 11. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem 72 ora telt el.penteken hajnalban elfolyt de csak reggel 10. korul hivtuk a szulesznot mert nem fajt semmim.Vartunk nem vizsgaltak meg a fertozes veszely miatt.24 ora mulva ctg es vervetel ami jo volt.72 ora mulva inditottak volna de lassan elkezdodtek a fajasok.megint ctg es vervetel Akkor vizsgaltak csak meg amikor mar 2percesek voltak.Minden vizsgalat fertozest okozat.Itt ahol lakunk varnak keszitenek uh es ctg vervetelt.Ha varnak a nok 97% 72 oran belul inditas nelkul megszul nem kell akkor az oxy es kevesebb a csaszar is.
2012. dec. 11. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem utána egyből jöttek a fájások. Szerencsére pont NST-n voltam. Rá 3 és fél órára megszületett a kisfiam.

1 hetes kisfiú anyukája

2012. dec. 11. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem pentek ejjel 2 kor repet meg a magzatburok voltak rendszertelen fajasaim de vegul is hetfon 12kor lett meg a kicsi fiam nagyon nagyon megszendvetem erte de megerte
2012. dec. 11. 22:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek
2012. dec. 12. 16:41
 16/16 szsuzs ***** válasza:
nekem az elsőnél reggel 5-kor kezdett folyni a víz, fájások este 6 körül kezdődtek, éjfélre lett baba, a másodiknál éjfélkor folyt a víz, másnap dél körül kezdődtek a fájások, 2-re lett baba
2013. jan. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!