Ha a szülés nem fájással hanem a magzatvíz elfolyással indul, akkor a fájások mennyi idő múlva jelentkeznek?
Szia!
Nekem éjfélkor kezdett folyni a magzatvizem, csak olyan menstruáció szerű enyhe fájások voltak. Bementünk a kórházba és ott megvizsgáltak, az nagyon fájt! Rendes fájásaim nem voltak, majd mikor átöltöztem kaptam méhszájtágító tablettát. Na arra viszont elkezdődtek a fájások. Rendszertelenek voltak. Mivel nem tágultam csak egy ujjnyit pár óra alatt, így oxitocin-t kaptam. Na akkor még több fájásaim lettek, erősebbek és sűrűbbek. Szinte folyamatos fájásaim voltak. Na aztán arra se akartam rendesen tágulni így kézzel is tágítottak! Amikor fájásaim voltak! Legszívesebben lerúgtam volna a fejét annak aki ép csinálta! Annyira fájt....
Látták rajtam nagyon kivagyok már, így 3 ujjnyinál mondták, hogy nyomhatok. Na akkor nyomtam és nagyon hamar megszületett az én édes kicsi életem!
14 órát vajúdtam kb.
Nekem utána egyből jöttek a fájások. Szerencsére pont NST-n voltam. Rá 3 és fél órára megszületett a kisfiam.
1 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!