Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt nektek átlagos...

Szülés előtt nektek átlagos volt a magzatvíz mennyiségetek?

Figyelt kérdés
Átlagosnál kevesebb m.víz jelezheti a szülés közeledtét?
2012. nov. 26. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem feltétlenül! Nekem a 39. hét elején átlagosnál kevesebb volt a vizem, majd 1 nappal később átlagosnál lényegesen kevesebb. Befektettek a kórházba hétfőn, kaptam ballont, hogy meginduljon a szülés, semmi. Másnap oxitocinpróba, semmi. Aztán harmadik nap, szerdán, oxi minden mennyiségben, burokrepesztés és 12 óra vajúdás után szültem meg a kisfiamat. Hozzáteszem, hogy a méhlepény is már a 36. héttől III. stádiumban volt, és mégsem indul meg spontán a szülés. A helyedben többször kérnék ultrahangot, hogy ellenőrizzék a magzatvíz mennyiségét, mert a lényegesen kevesebb magzatvíz már tényleg veszélyes. Amúgy hány hetes vagy?
2012. nov. 27. 06:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem átlagosnál kevesebb volt már 36 hetes terhesen is és 39 hétre született a kisfiam.
2012. nov. 27. 08:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nincs fogadott dokim, szülésznőm van, aki szabin van.

Voltam a 36. héten uh-on és mivel félek, hogy megint óriás baba lesz, így kértem az sztk-s orvostól beutalót, most a 38. héten. Akkor 3100gr-ra saccolták, most máshova mentem uh-ra és most 2 héttel később 3400gr-ra. Szerintük túlsaccolták a babát a 36. héten.

Hasam hatalmas.

Szóval elmentem és ki voltak akadva, hogy minek ilyen gyakran az ultrahang.

Csütörtökön találkozom a szülésznőmmel, nem tudom, hogy fog -e kérni uh-ot, remélem igen.

Lepény éretlen.

Baba fejét már nem éri magzatvíz-ezt mondták most.

Már szültem közel 4,5 kg-os babát a 37. héten, ezért aggódtam. Eddig normális volt a víz.

És nem mondták, hogy ezért orvoshoz kellene mennem, sőt leszúrtak, hogy minek járok ilyen gyakran.

Nagyon fáj a baba mozgása.

Azt is mondták, hogy nagyon lent van a kis feje.

95 a bpd.

2012. nov. 27. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az mit jelent, hogy a baba fejét nem éri magzatvíz? Azért, mert nagyon lenn van már a kis buksija? És ez nem probléma?
2012. nov. 27. 12:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem mondták, hogy baj, a szülésznőnek is mondtam, ő sem mondott semmit.

Igen, lent van.

2012. nov. 27. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt ne hagyd,járj utána,nehogy baj legyen,én az ellenkezőjével feküdtem kórházban egy hónapot a nyáron szülésig,de akikkel voltam majdnem mindenki a kevés víz miatt...
2012. nov. 27. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem szülés elött amikor bevittek fele volt meg a magzatvízből!5 napig csöpögött és tudtam is,meg mondtam is a dokinak,ő meg erre azt felelte az biztos hogy folyás!5 nap mulva megindultak a fájások na akkor a doki mondta hogy lehet hogy igazam volt...és 35+2 hetesen szültem!
2012. nov. 27. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, minden rendben volt veletek? Nekem is azt mondták múlthét csütörtökön, hogy a baba fejénél nincs víz. Szerdán indítják a szülést, de azóta is félek, hogy nehogy baj legyen a kevés víz miatt. 39 hetes vagyok.
2020. jan. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!