Az elsö babám 41. héten inditották, ugye a másodikat nem hordom túl? Irjatok nálatok hogy volt?!
Szerintem nincs ilyen összefüggés.
Még fordított irányba sem.
Én az első kettőt a 38-on szültem, és azt hittem, hogy nálam "eddig maradnak bent a babák" (kicsi vagyok, vagy mit tudom én), mire a harmadik 41+6-ig várakozott.
Bármi lehet.
Én az elsőt nem hordtam túl, a másodikat és a harmadikat igen.
1. 39. héten
2. 37. hét elején
3. babát lassan túlhordom:((((( soha nem gondoltam volna, hogy két kicsi mellett ez megtörténhet a 26. héttől nyitott méhszájjal, 0 segítséggel, cipekedéssel, órás sétákkal.....
nem szolgálhatok bíztatással.
1.baba kislány 40+ 6 napra indították éretlen méhszáj miatt(oxitocinos infúziópróba) és még egyéb rossz tényező miatt,de egészséges
2,5 éves kislány már.
2.baba kisfiú,41+1 napra indították szintén éretlen méhszáj miatt=(oxitocinos infúziópróba+prosztinos méhszájérlelés) , ha nem indítják, ki tudja mikor bújik elő,..vele nem volt probléma csak nem akart kijönni,
de míg a szülőszobán voltam végig a szülés alatt tiszta volt a magzatvíz és a szívhang is rendben volt.
ő most 3 hetes, nemrég született :) egészséges kisbaba ő is.
nekem azt mondták hogy én szülésképtelen vagyok
magyarán ha lenne (lesz) talán harmadik baba őt is indítani kéne mert nem indulnak el maguktól.
genetika.. érdekes amúgy nagyon
remélem ezért most nem leszek lepontozva,ez volt a kérdés és nem lelombozni akartam a kérdezőt.
minden jót !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!