Milyen az agusztusi, és a szeptemberi szülés? A nyári és az őszi szülésnek mi az előnyei, és hátrányai?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nem hoztuk még össze,de téliszünetbe ünnepekor lesz megcsinálva a baba projekt,vagy szilveszterkor
2012. dec. 6. 15:53
12/18 anonim válasza:
Persze, aztán meg felébredtél... ha a gyerek rendelésre jönne, nem lenne tele a Teherbeesés fórum. Jobb, ha nem éled bele magad, hogy ilyen simán fog menni, mert ez nem egy gomb, amit ha megnyomsz, össze is jön. A Pearl index megmutatja, hogy 100 nőből mennyi esik teherbe egy év alatt adott védekezési forma mellett. Védekezés nélkül is csak 100ból 85 nő esik teherbe egy éven belül!!! Tehát 10-ből 8an, ha EGY ÉVIG próbálkoznak! Nem EGYSZER! :) Szerintem jobb, ha elfogadod, hogy nem biztos, hogy ezt így ki tudod számolni, talán 1-2 évig is próbálkoznotok kell, mire sikerül.
13/18 A kérdező kommentje:
tudom,hogy sokak sok évig probálkoznak. pl:. gyk-s kismamák,anyukák. Sztárok közül Ördög nóra is
2012. dec. 6. 16:24
14/18 anonim válasza:
Hát ha még nincs útban, akkor legjobb esetben is csak őszi gyerek lesz már. Remélem koraszülöttet nem akarsz...
Előzővel kapcsolatban:
az tény, hogy van, akiknek hónapok-évek kellenek, de olyanok is vannak, akiknek egyből összejön.
Mi a férjemmel ha "egymásra pislogunk" védekezés nélkül, akkor jön a baba, szóval van, aki szerencsés, Kérdező meg nem tudhatja, melyik táborba tartoznak, így azért nem baj, ha pozitívan áll hozzá.
15/18 A kérdező kommentje:
nem akarok koraszülöttet,ha az lesz akkor sincs baj. mindenhez pozitivan állok hozzá. Érdekel mikori baba lesz, mert nem tudom könnyen vagy nehezen összejön.
2012. dec. 6. 17:33
16/18 anonim válasza:
Gyerek te beteg vagy.......
Menj orvoshoz.... !!!!!
Egy nap 3.kiirásod!! Már a kérdésről felismerlek kutyáska!!!
Esküszöm nem vagy normális!!!!
Egy buta, buta, buta, unatkozó kisfiú vagy!!!!!
17/18 anonim válasza:
Első babám december első napjaiban fogant, augusztus végén született. Nekem nagyon bejött a dolog! :) Mire pocakosodtam jött a jóidő, így kismama ruhákat nem is kellett vennem, bővebb tunikákkal, pólókkal, szoknyákkal, ruhákkal kihúztam, amit azóta is tudok hordani. A hőséget alapból jól viselem, így terhesen sem volt gond. Mire a kicsi elkezdett enni, jöttek a friss gyümölcsök, mire a földön kúszott-mászott jó idő lett. Emiatt a második lurkót is így terveztük, ő szilveszter körül fogant és szeptember végén született. Ismét jó volt minden, nyáron még nyaralni is tudtunk a nagyobbikkal, standoltunk. Ha lesz harmadik gyerek, őt is így szeretném. Egyébként nekünk is hipp-hopp összejöttek a bébik, az első egyből, a második harmadik hónapban, bár nála próbáltunk időzíteni, hogy más nemű legyen, talán emiatt "csúszott" picit.
18/18 A kérdező kommentje:
Sok választ köszönöm szépen,eltérő válaszok érkeztek.
2012. dec. 26. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!