Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mensi?

Szülés után mensi?

Figyelt kérdés
Szülés(császár) után az első 3 mensim alkalmával sokkal erősebben volt meg, és tovább is tartott mint terhesség előtt. Rögtön rendszereződött is. Az elmúlt 3 hónapban viszont elég gyenge. Csak 2 napig van meg, aztán 4-5 nap csak barnázás van. Jelenthet ez valamilyen gondot?
2012. dec. 5. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Én azt gondolom, h erről orvost kéne kérdezned, nem netező anyukákat :)
2012. dec. 5. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ez normális. Vagy erösebb vagy gyengébb vagy változatlan lesz. Minden elfogadható.
2012. dec. 5. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség előtt az egész összesen tartott másfél napig. Tartottam tőle, hogy ez valami gondot fog jelenteni. De az első alkalommal összejött a baba. A császáros szülés után nekem is elég sok volt, most viszont 5 hónap után elkezdett csökkenni, remélem visszaáll a korábbiba. Szerintem normális. De azért kérdezz rá az orvosodra, hogy te is megnyugodj.
2012. dec. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!