Ki a legjobb szülész nőgyógyász Szentesen?
Én Dr. B. Nagy Zoltánhoz járok magánrendelésre, egyik ismerős ajánlotta. Nagyon meg vagyok vele elégedve, kedves, mindent elmagyaráz, a rendelője pedig barátságos, jól felszerelt.
Nekem pont Szendreivel volt gondom, 2 pozitív teszt után elmentem a nőgyógyászatra, ahol ő vizsgált, ami nagyon fájt, és még kedvesnek sem volt kedves, sőt... :( Dr. Csabai állapította meg a terhességemet az uh-n, ő nagyon szimpatikus és kedves volt.
Akit még ajánlhatok az Dr. Rácz Ferenc, a 12. és a 20. hetes uh-t is ő csinálta. Ő is szimpatikus, kedves, és ahogy hallottam, szakmailag is nagyon jó, bár ez érezhető volt a vizsgálatok alatt is. Úgy hallottam sajnos elég sokat kér magánrendelésen.
Nem hiszem egyébként, hogy bármely doki is rossz választás lenne, és biztos egyik sem utálatos, főleg nem magánrendelésen, hiszen az ő érdekük hogy megtartsák a pácienst. :)Szerintem lehet nekik is rossz napjuk a kórházban! :)
Ha kell Dr.B. Nagy telefonszáma, írj privit, szívesen megadom, igaz nem a legfiatalabb doki, de a tapasztalata az bőven megvan, és nagyon-nagyon normális.
Üdv.: 20. hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!