Nálatok milyen sorrendben folytak a dolgok a szülés után?
Figyelt kérdés
Mikor adják oda a gyereket az anyának? Mikor nézheti meg az apa? Először fürdetik vagy csak megtörlik a kis lurkókat és utána egyből vagy elviszik megvizsgálni és utána adják az anyának és akkor meddig maradhat ott? Mit takar pontosan az,hogy szülés után egyből mellre helyezés?2012. dec. 3. 19:43
11/14 anonim válasza:
6-os vagyok én is ilyen voltam.Mit ne mondjak a 2 perces és az összefüggő fájásoknál már nem érdekelt ki van ott,mit csinálnak csak legyen már vége. Hozzáteszem ,tanuló csinálta a beöntést, a borotválást megúsztam (indulás előtt megcsináltam) a katétert is ő tette fel,a műtőben is láttam gyakornokokat amíg el nem aludtam. Mivel bent volt a párom így ő is látott a műtétig mindent szinte,de az se érdekelt.Szoptatni én se akartam más előtt,de hát a szobatársak előtt muszáj volt. A páromon kivül még anyósom nézheti más nem.
12/14 A kérdező kommentje:
A párom nem lesz benn az biztos,mert ő még a vérvételtől is rosszul van. :))) Amúgy meg nem baj,azt a pár napot ki lehet bírni a kórházban így vagy úgy,otthon úgyis azt csinálunk,úgy csináljuk ahogy akarjuk.
2012. dec. 4. 17:40
13/14 anonim válasza:
6-os vagyok megint. Amíg vajúdsz addig bent lehet ,semmi olyat nem lát csak támogat téged.
14/14 anonim válasza:
Én is nagyon szégyenlős voltam szülés előtt. Aztán a szülés beindulása valahogy mindent megváltoztatott. Nem érdekelt hányan néznek közbben és mit látnak. Aztán utána már szoptatás közben sem érdekelt, hogy hányan vannak a kórteremben rajtam kívűl. Lehet nálad is elmúlik majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!