Nálatok milyen sorrendben folytak a dolgok a szülés után?
Én mindkétszer spontán szültem. Mikor megszülettek, még nem vágták el a zsinórt, hanem úgy szívták le a nyákot. Aztán elvágták a zsinórt, a baba felsírt. Utána fél percre rám tették, aztán vitték a mérőbe, öltöztették, aztán inkubátorba tették. Engem közben összevarrtak. Utána 2 órát együtt voltunk hármasba apával:)
18hkm
spontán szültem.egyből a hasamra rakták, apa a köldökzsinórt elvágta, lefényképezett minket párszor, majd "elvitték" megfürdetni.
a fejem mellet 50cm-re volt egy mosogató szerűség, oda vitték, apa hősiesen segédkezett benne, majd neki adták oda míg engem varrtak (bő óra volt :S)
ezután jött a szülésznő és segített megszoptatni, majd még együtt lehettünk egy órácskát, utána apát kirakták mert zárlat alatt volt a kórház :(
mivel éjszaka volt, vizsgálatok után már nem hozták be a babámat, csak reggel mentem érte, utána már csak 2 vizsgálatra fürdéssel vitték el, 2 nap után ki is raktak minket a kórházból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!