Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivel tortent mar meg ilyen...

Kivel tortent mar meg ilyen szornyuseg? Es mit tudtok, mi okozta?

Figyelt kérdés
38 hetes babam meghalt, semmi tunetem nem volt,nem gorcsoltem, nem vereztem, teljesen atlagos nap volt, semmi jelet nem adta hogy baj van.ejjel tortenhetett az esett mert napkozben meg ugyanolyan aktivan mocorgott mint maskor, masnap reggel mar nem ereztem a mozgasokat es sajnos delelott megallapitottak hogy nem dobog a szive. velem sem volt semmi baj, a picivel sem, minden eredmeny jo volt, osszes UH, eleven, aktiv, kifejlett kislany volt 3400 gramm es 50 cm.szules utan a gyermekorvos sem vett eszre semmi kulso jelet ami fulladasra utalna, a koldokzsinor sem volt a nyakara csavarodva. nem tudom foldolgozni, ossze omlottam, elso baba lett volna. nagyon szomoru eset de akinek tortent hasonlo az irjon mert nem tudom folfogni, foldolgozni, es senki sem tudja mi okozhatta.
2009. aug. 19. 10:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%

Ja tudod mi jutott még eszembe. A vitaminokről meg az egészséges táplálkozásról. Az hogy a párom huga is ezt csinalta, vitamin erre vitamin arra.

Az én véleményem az hogy mostanában teledumálják a terhes nők fejét, hogy ezt erre szedd azt meg arra. Persze elhiszem hogy mindegyik hasznos vmennyire. De a kérdés az hogy mindenkinek az e, hiszen minden ember más. Lehet hogy egy kicsit sok dr houset nézek, de abba is a legkisebb dolgok vezetnek a legszörnyübb betegségekhez. Nemtom mennyi a valoságalabja a sorozatnak, meg azt se hogy nézed e. De én abba láttam hogy az egyik csaj pl azért halt meg, mert bevett vmilyen gyogyszert megfázásra. A részletekre már nem emlékszem...

Én semmiben nem változtam meg a terhesség alatt, bagóztam azt ettem amit akartam.

Annyi mindent mondanak, már el se lehet dönteni hogy melyik elvet kövesd.

2009. aug. 20. 11:40
 22/26 anonim ***** válasza:

Rettenetesen sajnálom, ami veletek történt!

Pont a terhességem vége felé jártam, amikor hallottam anyósom egyik munkatársáról, akinek a 8. hónapban meghalt a babája. Megmondom őszintén, ismeretlenül is megsirattam, ahogy most Titeket is!

Csak annyit tudok mondani: legyél nagyon erős, még ha nagyon nehéz is.

Nekem az orvos 1 év várakozási időt mondott a következő próbálkozásig.

Kívánom, hogy minél hamarabb elteljen 1-1,5 év és sikerüljön teherbe esned és problémamentesen megszülni egy gyönyörű, egészséges kisbabát!

2009. aug. 22. 20:13
 23/26 anonim válasza:

Velünk is ez történt, alig 2 hete. 33. hetesen veszítettem el a kislányomat.. Pontosan ugyanúgy történt velem, mint Veled! Nekem ráadásul normál módon kellett megszülnöm Őt, nem kívánom ezt a fájdalmat senkinek! (az elveszítés miatti fájdalomra gondolok, nem a szülésire, mert egy anya szerintem mindent kibír) A boncolási eredmény sem mutatott ki semmit.. Teljesen össze vagyok omolva, és csak a miérteken jár az agyam egész nap..

Mi van Veled azóta, hogy alakul az életed??

2010. okt. 28. 17:49
 24/26 romhányi gáborné válasza:
TEGNAP VOLT EGY HETE,HOGY A 38.TERHESSEGI HETBEN MEGHALT A KISBABAM!IRORSZAGBAN ELUNK. TOBB HELYEN PROBALTAM UTANA NEZNI A SZULESEKNEK ITT MINDENKITOL CSAK JOTT HALLOTTAM,ES KOZELI ISMEROSEIM 3AN IS ITT SZULTEK SEMMI BAJ NEM VOLT,SEM A BABAVAL,SEM A MAMAVAL.7.GYERMEKEM VOLT.PONT 37 HETES VOLTAM AMIKOR,AZ ORVOS BEUTALT KORHAZBA MERT A BABA HARANT FEKUDT BENNEM,AZT MONDTA,HOGY A BABA VESZELYBEN VAN,HA A MAGZAT VIZ ELFOLYNA A BABA MEGFULLADNA.BEMENTUNK,MASNAP REGGELRE MONDTAK,HOGY MEGFORDULT A BABA {EREZTEM}HABAR NEM TUDTAK SOKAIG ELDONTENI,FEJJEL LE BEFORDULT E VAGY,FAROS LETT.VEGUL NEHEZEN MEGULTRAHANGOZTAK,ES MONDTAK,HOGY UL BENNEM A BABA,FAROS LETT,HAZA ENGEDTEK.KOVETKEZO HET CSUTORTOKON MENJEK A KORHAZBA{OLYAN MINT OTTHON A TANACS ADAS}MEGNEZIK A BEBIT,MINDEN HET CSUTORTOKON TOLTOTTEM A HETET PONT.A 38.HETBEN ELMENTEM,ORVOSHOZ,{A KOZBEN ELTELT EGY HET ALATT RENDESE MOZGOTT A GYEREK}SZOVAL ELMENTEM ORVOSHOZ,ES NEM TALALT SZIVHANGOT,MAJD ULTRAHANGOZOTT,AZT MONDTA A GYEREK BEVAN FORDULVA FEJJEL A SZULOCSATORNABA.MENJEK AT SLIGOBA INNEN 45KM MENTOT SEM HIVOTT,AUTONK NINCS 3 KORUL VOLT ERJEK BE 5 IG.PONT BEERTUNK, 2 ORA MULVA MEGALAPITOTTAK,HOGY A KISFIAM NEM EL.NEM BIRTAM FELFOGNI,NEM TUDOM ELHINNI,HISZ EGY HETE OTT VOLTUNK AZT MONDTAK VESZELYBEN VAN MIERT NEM CSASZAROZTAK MEG ITT LENNE VELEM,ELHETNE....MEGOLTEK OT....AZT MONDTAK NEM VOLT RA OK.AZ NAP HAZA ENGEDTEK,ESTE MERT A GYOGYSZER AMI MEGINDITJA TALAN MAJD A SZULEST NUNCS A KORHAZBAN,MEGKELL RENDELNI.HAZA JOTTEM A TUDATTAL,HOGY NOEL NEM EL....MAS NAP VISSZA KELLETT MENNI FEL 9RE KB 3 ORA MULVA ADTAK EGY GYOGYSZERT,HOGY NEM HISZIK,HOGZ HATNI FOG DE EZ VAN LEIRVA EZZEL KELL KEZDENIUK.SEMMIT NEM HASZNALT SEMMI FAJAS NEM VOLT...IGY KINLODTAM A SZULESZETEN,A BABAK KOZT ALLANDOAN A HASAMAT FOGTAM VARVA,HOGY MEGMOZDUL.KOVETKEZO NAP DELUTAN FEL 3KOR MEGREPESZETTE A BURKOT,A FAJASOK NEM JOTTEK,A FERJEM ORDITOTT VELUK,HOGY MEDDIG HAGYNAK SZENVEDNI MEG?7KOR INFUZIOT KOTOTTEK RAM,MASNAP REGGEL FEL 7 RE MEGSZULTEM KIBESZELHETETLEN FAJDALOM NEM FIZIKAILAG.... 4 KG 10DKG 53CM ELETRE KESZ BEBY VOLT,BELEORULOK.....AZT KERDEZEM,AKI IGY VOLT MEDDIG TART EZ A FJDALOM?????????????
2011. máj. 28. 15:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veletek történt,kitartást!!!! :-(((((( Én irtam hogy a barátnőm is igy járt,hát a következő fél év nem volt nekik leányálom,de aztán elkezdtek próbálozni ujra,és megszületett az egészséges babájuk,aztán azóta még egy....biztos még benne van a fájdalom,de azért idővel jobb lesz. Sajnos sok okosat nem tudok neked irni,de nagyon együttérzek :-(
2011. máj. 28. 20:35
 26/26 anonim ***** válasza:

Az Irországi kismamának /is/irok,hogy sajnos a fájdalmad nem fog elmulni,de enyhülni fog,ahogy mulik az idö!Ezt most te sem fogod megérteni,mint ahogy én sem értettem annak idején,mert csak sirtam,és sirtam,üvöltöztem,kinlodtam,napokig nem szolaltam meg,volt minden,amit nem is gondoltam,

5 honappal késöbb ujra babát vártam,de az érzés csak enyhült,tompult,de megmaradt

Ö hamarabb született 5 héttel,és Ö is egészséges volt,ahogy az elözö babám is,mert a boncolás szerint az volt,a méhlepényem vált le,de nem a szokványos modon,én belülre véreztem,majdnem ottmaradtam én is

Azota már másfél éves a kicsi lányunk!Kiváncsi lennék,h a kérdezövel mi történt azota,Neked,Kedves Irországi anyuka meg sok sok eröt kivánok,és ha esetleg tudok segiteni,mint sorstárs,nyugodtan irhatsz!

2011. jún. 20. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!