Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivel tortent mar meg ilyen...

Kivel tortent mar meg ilyen szornyuseg? Es mit tudtok, mi okozta?

Figyelt kérdés
38 hetes babam meghalt, semmi tunetem nem volt,nem gorcsoltem, nem vereztem, teljesen atlagos nap volt, semmi jelet nem adta hogy baj van.ejjel tortenhetett az esett mert napkozben meg ugyanolyan aktivan mocorgott mint maskor, masnap reggel mar nem ereztem a mozgasokat es sajnos delelott megallapitottak hogy nem dobog a szive. velem sem volt semmi baj, a picivel sem, minden eredmeny jo volt, osszes UH, eleven, aktiv, kifejlett kislany volt 3400 gramm es 50 cm.szules utan a gyermekorvos sem vett eszre semmi kulso jelet ami fulladasra utalna, a koldokzsinor sem volt a nyakara csavarodva. nem tudom foldolgozni, ossze omlottam, elso baba lett volna. nagyon szomoru eset de akinek tortent hasonlo az irjon mert nem tudom folfogni, foldolgozni, es senki sem tudja mi okozhatta.
2009. aug. 19. 10:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek az 1utt erzest es a biztatast.hat most az eletem omlott osszze, olyan ez az erzes mintha a szivemet teptek volna ki, es hianyzik, most eloszor tapasztaltam meg azt az erzest amikor a sziv sir, ez leirhatatlan ezes.de bizok benne h.lesz mihamarabb babank es annak orulnek a leginkabb ha ikrek volnanak.
2009. aug. 19. 12:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Honnan vagy egyébként pontosan,ha nem vagyok tul indiszkrét?
2009. aug. 19. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok nektek!
2009. aug. 19. 12:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :( Őszinte részvétem! :(
2009. aug. 19. 13:56
 15/26 A kérdező kommentje:
SA, KN kornyeke
2009. aug. 19. 15:27
 16/26 Adri baba ***** válasza:
100%

A barátnőmmel is megtörtént a 8.hónapban!Egyszer csak elöntötte a vér...sajnos mire beért a kórházba már nem lehetett megmenteni!!Ő azt mondta ami számomra borzalmas hogy nem érezte a kötödést a babájához és az okozhatta!!

Istenem hogy mondhat valaki ilyet!!Azóta sem beszélünk!!!

Ilyenkor döbben rá az ember arra hogy az abortusz milyen rettenetes....Elvetetik az apró babákat akik nem ártottak senkinek..

Aki meg várja hogy jöjjön azzal ilyen tragédia történik.

Erőt és kitartást kívánok neked!!

Hullanak a könnyeim érted!!!!!!

2009. aug. 19. 18:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, őszintén együttérzek Veled! 33 hetes terhes voltam, mikor meghalt a babám. Utólag derült ki, hogy többszörösen összetett fejlődési rendellenessége volt, a halál oka méhen belüli elhalás volt. A betegségét a terhesség alatt senki nem vette észre!

Nem kertelek, nagyon nehéz lesz! Nem csak, hogy magadnak is miérteket keress, de meg kell majd küzdened a környezettel is. Az ismerősök valószínűleg tudnak majd róla, az ismeretlenek csak néznek, hogy akkor most mi van? Senki nem fogja tudni, kérdezhet-e, mi jobb neked. Majd azt érzed, mindenki ujjal mutogat, hogy "ott az a nő, akinek meghalt a gyereke"! Beszéld ki magadból, ha nem tudod otthon, vagy barátokkal, menj el pszichológushoz, nagyon fontos! Végig kell járni a gyásznak az összes állomását, és ehhez beszélni kell róla!! Különben nem leszel túl sose rajta! Meg kell találnod a történtekben valami fogózkodót, amibe tudsz kapaszkodni. Nekünk például az volt, hogy beteg volt, valószínűleg életképtelen, tehát talán jobb is, így történt. Meg sem néztük, így könnyebb valakivel nem találkozni, akit vártál, mint valaki ismertet elengedni... Nagyon szomorú vagyok, újra végigéltem én is a mi kínlódásainkat. De nem sokkal rá újra terhes lettem, és most van egy csodaszép kislányom! Ha bármiben tudok segíteni, írj privátot!

Ja! Én anno terápiás jelleggel elolvastam a "Szent Lajos király hídja" c könyvet. Nekem picit ez is segített..

2009. aug. 19. 20:43
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom, kitartást, imádkozom érted!
2009. aug. 19. 23:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

talán itt segítséget lelsz, kívánom:

[link]

előző

2009. aug. 19. 23:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A párom hugával történt hasonló. Ki volt irva császárra (medencetörés miatt) csütörtökre, hétfőn reggel nagy fájdalmai voltak, bementek a korházba. Ott mondták hogy vmikor az éjjel meghalt. Aztán a doki rábeszélte hogy szüljön meg rendesen, mert akkor előbb hazamehet. Először teljesen kész volt, elajándékozta a terhesruháit meg minden hogy ő ezt nem csinálja végig többet. A boncolásnál semmi értelmeset nem állapitottak meg.

Utána kb 3-4 hónap mulva megint terhes volt. A dokik nagyon odafigyeltek, sok uh, vizsgálatok stb. Ezt a babát 2 héttel korábban kivették, és a dokik azt mondták hogy egészséges. Aztán az első két hétben nem nagyon akart enni, nehezen vedte a levegőt, de a védőnők azt mondták minden rendbe. Aztán már nem birta nézni ahogy a baba szenved, bevitte a korházba, ott kiderült hogy azonnal möteni kell, és hogy másnapra meghalt volna. Szivproblémával mütötték. 4 hetet volt korházba. Most 1 éves és jól van. Valószinü hogy az első baba is ez miatt halt meg. Ez náluk ilyen családi örökletes szivbetegség volt. Ezt a második részét csak azért mesétem el, hogy tudd, hogy tudni kell lépni ha ugy érzed gond van a babával.

De tudni kell felálni. Szedd össze magad. És probálkozzatok másikkal. Tudom a legnehezebb 9 hónap lesz, mert majd állandóan ez fog a fejedbe járni. És sztem kérheted hogy az első miatt vegyék ki előbb. És akkor ha van is baj, akkor tudnak segiteni otthon.

Ja és ne haragudj, nem akarok bunkonak tünni. De amig mi is probáltuk vigasztalni a párom hugát, csak sirt és sirt. És nem segitett...

A következő babád biztos gyönyörü lesz:-)

2009. aug. 20. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!