Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivel tortent mar meg ilyen...

Kivel tortent mar meg ilyen szornyuseg? Es mit tudtok, mi okozta?

Figyelt kérdés
38 hetes babam meghalt, semmi tunetem nem volt,nem gorcsoltem, nem vereztem, teljesen atlagos nap volt, semmi jelet nem adta hogy baj van.ejjel tortenhetett az esett mert napkozben meg ugyanolyan aktivan mocorgott mint maskor, masnap reggel mar nem ereztem a mozgasokat es sajnos delelott megallapitottak hogy nem dobog a szive. velem sem volt semmi baj, a picivel sem, minden eredmeny jo volt, osszes UH, eleven, aktiv, kifejlett kislany volt 3400 gramm es 50 cm.szules utan a gyermekorvos sem vett eszre semmi kulso jelet ami fulladasra utalna, a koldokzsinor sem volt a nyakara csavarodva. nem tudom foldolgozni, ossze omlottam, elso baba lett volna. nagyon szomoru eset de akinek tortent hasonlo az irjon mert nem tudom folfogni, foldolgozni, es senki sem tudja mi okozhatta.
2009. aug. 19. 10:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
szia. sajnos én nem tudok segíteni, csak őszinte részvétet szeretnék nyilvánítani. azt esetleg megírod, hogy melyik városban élsz?
2009. aug. 19. 10:19
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ó te jó ég! Részvétem!

Dokik nem tudnak semmi okosat mondani? Nem volt esetleg valami fertőzésed? Vagy a babának? Valami olyan, ami csak hosszasabb kivizsgálással derülne ki? Tehát, ami nem külső jel.

2009. aug. 19. 10:30
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom ami veled történt és nem teljesen csak részben tudom átérezni. Nálunk a családban történt ilyen a 40. héten. Unokatesómnak viszont görcsölt a hasa azt hitte szülési fájdalom. Volt boncolás és megállapították hogy agyvérzés okozta a pici halálát. A saját szülészorvosom, látatlanban azt mondta hogy sajnos előfordul hogy hirtelen megáll az élet. És nem tudják megmagyarázni. Olyan mint a bölcsőhalál, arra sem találtak még semmiféle tudományos magyarázatot. Itt is elvégeztek egy halom vizsgálatot, babán is és a szülőkön hogy esetleg valami genetikai dolog lehet-e de nem igazán találtak semmi komoly dolgot. Ez tavaly februárban történt. Három héttel azelőtt hogy én is szültem volna, engem is nagyon megviselt. Nagyon nehéz volt a családnak, de hogy vigasztaljalak ( bár nem hiszem hogy most sikerülne ) éppen a múlt héten adott életet egy egészséges 3900 grammos kisfiúnak és nagyon de nagyon boldog mindenki. Nem lesz könnyű, de erősnek kell lenned.
2009. aug. 19. 10:45
 4/26 A kérdező kommentje:
koszonom mar ket hete minden aldott nap csap dolnek a konnyeim, nyugtatokat szedtem.senkinek sem kivanom.a vereredmenyeim mind jok voltak, verkep, afp, osszes UH, nem volt vercukrom, nem voltam veszelyeztetett terhes, nem voltam bedagadva,vernyomasommal nem volt gond semmi gond nem volt. ketszer voltam 4D-n, es 6-7 rendes UH-on es joforman mind az osszeset mas orvos csinalta, nem igaz hogy ennyien nem vettek eszre semmit.mondjuk csak 150 cm vagyok es a baba elegge nagy volt, lehethogy a magzatviztol fulladt meg?en mar nem ertek semmit
2009. aug. 19. 10:48
 5/26 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo: koszi, en is hallottam mar szamtalan ien esetrol, sot volt akinek szules elott par oraval tortent.mi varjuk a boncolas eredmenyeit.mivel termeszetes uton nem indult be a szules, ezert csaszarral vettek ki,ido kell a tesi-lelki felepulesemhez, de esetleg vkinek tapasztalata arrol hogy csaszar vagas utan mikor lehetseges ujbol teherbe esni?orvosok 1 evet mondtak.
2009. aug. 19. 10:53
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnálom,h Veled is megtörtént.Velem is...Majdnem 30 hetes voltam.Ha gondolod,irj privátba.Nagyon sajnálom.
2009. aug. 19. 11:01
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom!:-((Legyetek erősek. Az egyik b.nőm is igy járt,38-ik héten,de neki a köldökzsinór volt a ludas(azóta a 2.ik babáját várja) nem valószinű hogy a méreted és az ő mérete lett volna a gond,ezek ilyen meg magyrázhatatlan dolgok,ne keress választ,és főleg NE MAGADBAN KERESD A HIBÁT!Gondolj arra hogy fent csücsül az angyalkák között,a lábát lógatja,és drukkol nektek a következő babához...Az én dokim nekem 2évet mondott a császár után,bár én szlovákiából vagyok,itt az oldalon olvastam már 1évet,és fél évet is.
2009. aug. 19. 11:01
 8/26 A kérdező kommentje:
szia. en is onnan vagyok.sajnos enis magamban kerestem a hibat, hogy mi rosszat tettem, mivel arthattam, leforgott millio egyszer elottem az elotte levo napok filmje es keresem az okot.se nem cigiztem, nem ittam, gyogyszereket sem szedtem, egeszsegesen taplalkoztam, vitaminokat is szedtem.most mar csak egy celom van, mihamarabb teherbe esni.
2009. aug. 19. 11:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!!!

Őszinte részvétem. "szerencsére" én nem tudok segíteni,de mélyen megrendített a történeted...

Még most is sírok.

Biztos rettenetesen nehéz most neked/nektek.

Én kívánom Neked h minél hamarabb "épűlj fel" testileg-lelkileg és mihamarabb költözzön hozzátok egy tündéri kismanó:))

Sok erőt és kitartást!!

Minden jót kívánok Neked!

2009. aug. 19. 12:08
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sosem szoktam írni az ilyen jellegű kérdésekre, mert mivel nem éltem át és az én babámmal nem történt ilyen, semmi okosat nem tudnék írni. De nagyon megrendített ahogy elolvastam, folynak a könnyeim és muszály leírnom hogy nagyon sajnálom, bár ha belegondolsz nem is ismerjük egymást, de kívánom hogy valahogy feldolgozd a feldolgozhatatlant és mielőbb legyen egészséges kisbabád.Sok sok erőt neked és kitartást.
2009. aug. 19. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!