Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 éve császároztak. Fog még...

1 éve császároztak. Fog még halványodni a hegem, vagy szerintetek ilyen marad? (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 1. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez teljesen egyén függő, mert mindenkinek más a bőre. De szerintem nem durva a tiéd.
2012. dec. 1. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Élőbe kicsit erősebb.
2012. dec. 1. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem a színén akadtam ki hanem a méretén...nekem kb harmad ekkora.
2012. dec. 1. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem vészes!

Én eljártam szoliba, az sokat segített rajta!!!

2012. dec. 2. 08:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Harmad ekkora?

Nekem 15cm és csak hosszabb vágásokat láttam...

Nekem egy 4kg-os babát segítettek világra...

2012. dec. 2. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nem is vészes

nekem 2 évig volt ilyen a műtéti hegem, mostmár halvány fehér úgyhogy elképzelhető hogy a tied is olyan lesz

de ennél sokkal csúnyábbakat, lángvöröseket láttam és vastagokat, ez hozzájuk képest gyönyörű

nem túlzott, égető napozás tényleg segít

2012. dec. 2. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 1 éve volt de az enyém sokkal lilább viszont nem ilyen hosszú.
2012. dec. 4. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem nagyon fog változni ehhez képest. Nekem azt mondta az orvosom, hogy kb. fél év múlva már látszik, hogy milyen lesz (mennyire halványodik el, mennyire marad heges stb.), és 1 év múlva már eléri a végleges állapotát. Nekem csak egy vékony csík, olyan mint amikor a nadrág dereka vagy a bugyi gumija megnyomja a hason a bőrt. (azaz nem ilyen széles), de szerintem ez alkati kérdés, milyen az ember bőre.
2012. dec. 4. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Elég szép a tiéd! Fog még ez halványodni hidd el.

Nekem közel 21 hónap után még 5-8 mm széles sötétvörös csíkom van, keloidos gyulladásban van, ahogy a doki mondta. Próbáltam rá mindenfélét, de nekem bár nagyon "jó" bőröm van ilyen téren kuka. A műtéti vágásaim kb 3 év után lesznek teljesen fehérek, vékonyak. Kitartást! Szebb lesz még ez!

2012. dec. 6. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!