Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elmesélnétek mi mikor és...

Elmesélnétek mi mikor és mennyivel született a babája és milyen keresztnevet választottatok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 17:59
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

volt egy 1992 / 2012

és egy 1999/2012 talán ...

erre gondoltam

2012. dec. 4. 23:55
 52/55 anonim ***** válasza:
65%

32-es vagyok

Ennél a kérdésnél ki az az "állatmarha" aki pontozott???

Mi alapján válogatott,hogy valakit le valakit fel valakit meg nem pontozott???

Talán azért vagyok lepontozva mert a kislányom közel 5kg született? Komolyan az agyam eldobom!!!:(

2012. dec. 5. 01:08
 53/55 anonim ***** válasza:

Hogy a második kérdésre is válaszoljak,nem nagyon akart kibújni a kisasszony!:)

A 41.héten indítani akart a dokim,de előtte való éjjel elkezdtem görcsölni nagyon fájt a derekam minden bajom volt. Elment a nyákdugó,de a magzatvíz nem folyt el. A kórházban burkot repesztettek,kézzel tágítottak,nyomták belém az oxitocint. Nagyon fájt,borzalmas volt!!!:((( 18órányi vajúdás,és sikertelen tágulás(1,5ujjnyi) után toltak a műtőbe,és éjfél után 7percel kiemelték a gyönyörű babámat!:D

2012. dec. 5. 01:16
 54/55 anonim ***** válasza:
37-es vagyok! Toxémia és ferdefekvés miatt császár.
2012. dec. 8. 10:56
 55/55 A kérdező kommentje:

mindenkinek gratulálok a babájukhoz akik szültek és örömmel fogadom a további élményeteket.

szerintem csodálatos dolog hogy valaki anyukává válik :)

32 es szerintem szép súllyal született a babád :) és minden születendő babának szép súlya van :) az a lényeg hogy egészséges legyen :)

Én szerencsére nem voltam vajúdóban és nekem azt mondták hogy olyan mint a menstruációs görcs én nekem nem fájt csak mikor varrtak nah az borzasztó volt :)

2012. dec. 13. 23:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!