Erezheto, ha elkezdenék nyitodni?
Figyelt kérdés
barnázás, vérzés, nyák nem volt, de olyan fura érzésem van mégis..
38 hetes kismama
2012. nov. 26. 22:29
1/3 anonim válasza:
Nekem sokszor szurkal a huvelyemben. Eles, nyilallo erzes, kellemetlen. Ez kb a 34. heten kezdodott, a 35. heten mentem dokihoz, 2100 volt a mehszajam. Utana meg mindig ereztem a szurkalast, kkovetkezo heten mar 2110 volt az ertek. Ez volt mult heten, holnap utan megyek legkozelebb vizsgalatra meg ctg-re. Meg mindig van nyilallas, szerintem megint tovabb nyiltam. En ezzel az erzessel kotottem ossze, mert akkor kezdodott amikor nyilni kezdtem.
36+1 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Én nekem 7 hónaposan kinyílt a külső-belső méhszáj. Olyan volt, hogy minden lépésnél azt hittem, hogy vagy megreped a burok, vagy kipottyan. És nem volt barnás meg semmi sem. Alig bírtam lépni. De 38 hetesen már nem csoda, ha furcsán érzed magad. Az már nagyon nehéz.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok, most talaltam ra a regi kerdesemre, s nezem a datumot....2012. Nov.26-a hosszu ejszaka volt- delutan kezdett felmenni a vernyomasom, rosszul ereztem magam, le sem mertem fekudni, vartam a reggelt, amikor is dokihoz kellett mennem...ki akartm addig birni, talan 2 orat ha aludtam, 160/110-es vernomas volt reggelre....bent fogtak a korhazban, estere sikerult stabilizalni, komoly gyogyszerkoktellal;) masnap reggel ugy dontottek, nem huzzuk tovabb, nov.28-an megszuletett a kislanyunk:) 1 ujjnyira voltam csak eredetileg nyitva, de nyilvan keszulodtem mar es erezhettem...ez mar nem derult ki...
2014. jan. 6. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!