Szült valaki mostanában Vácon? Mi a helyzet ott?
Figyelt kérdés
Mikor adják át a felújított gyermekágyas osztályt? Történt valami változás mostanában?2012. nov. 26. 08:54
11/14 A kérdező kommentje:
És milyen lett a felújított osztály? Írjon már valaki részleteket!!!
2013. febr. 20. 10:52
12/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem vagyok rajta a facebook-on, így nem tudom megnézni. Nem tudnád máshogy feltenni nekem a képeket? Egyébként július elején szülök.
2013. febr. 23. 13:07
14/14 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, hogy lehetne, mert a facebookon egy csoportba (Vácon született babák) töltötte fel egy szülésznő a képeket, tehát nem az én képeim. :(
4 db 4 ágyas szoba van, és 1 db 1 ágyas. VIP szoba nincs jelenleg még, de tervbe van véve a kialakítása (hűtő, TV, klíma, wifi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!