Nagycsoportos kisfiam mostanában Ben 10-t néz a Cartoon Networkon, ami elég durva műsor. Múltkor megnézett egy régi kisvakondos csehszlovák mesét és elsírta magát rajta. Na akkor most mi a helyzet? Mivel magyarázzam?
Nem ertem a kerdest, mit szeretnel tudni, ne haragudj.
Szerintem egy nagycsoportos gyereknek egyertelmuen a kisvakond valo, a Cartoon N. semmit nem tanul, az egesz ado egy jo nagy butasag, nem tudom miert engeded neki nezni, ha azt irod hogy eleg durva musor. Felesleges!
Maradjon o meg a magyar nepmeseknel, a Frakk -nal a Kisvakondnal ahogy irtad, a Garfieldnel, a Hupikek T. -nel es a Tom es Jerry-nel, no meg a sok-sok tunderi, aranyos, mulatsagos, kedves mesenel!
Utalom a Cartoon Networkot, nekem is kozel egyidos a kisfiam, es hat szeretne o nezni, de inkabb nezzuk a Mezga csaladot, azt meg en is elvezem.
Az enyém is a Catoon netwok-kot nézi ,na meg a Jetix-et./6 éves/Elunta a Minimaxot,meg a Micimackót,a Vizipókot,a Frakkot,a Kisvakondot,meg a Tomas a gőzmozdonyt is.Akkor lennék megijedve ha fiú létére még mindíg a Micimackót nézné,az kissebbeknek való.Szerintem is azért sírt a fiad mert a Kisvakond érzelmileg megható,míg ezek a Ben 10 és társai nem állnak másból csak idióta dumából.Belenézek Én is a fiammal ezekbe és azt mondom,hogy ezeknek a meséknek semmi káros hatása nincs.Nem állnak másból csak semmilyen alaptörténet mellett bugyuta dumából.Az egyik fülükön bemegy a másikon kijön ennyi!!Követhetetlen a történet csak azt látni,hogy valaki mindíg a levegőben lebeg.Semmi értelmük.A fiam is szelektál egyébbként,nem köti le csak az a mese amiben van valami mondanivaló.Én pl szoktam vele mesét nézni,vannak Nekik való helyes mesék Pl:Jégkorszak,Toy story,Szörny Rt,Shrek,Stuart Little kisegér,Cápamese.A jégkorszak végén mindíg elsírja magát a fiam.
Minek nézessek vele Hófehérke és a hét törpét ha nem érdekli?!
Én sem szivesen nézek olyan filmet ami nem érdekel!A gyerekeknek már van saját ízlésük ebben a korban amit figyelembe kell vennünk.Anyám szokta mondani,hogy a gyerek csak kicsi,de nem hülye!!Milyen igaza van!!
Nehogy rossz szülőnek tartsd magad emiatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!