Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában...

Szült valaki mostanában Vácon? Mi a helyzet ott?

Figyelt kérdés
Mikor adják át a felújított gyermekágyas osztályt? Történt valami változás mostanában?
2012. nov. 26. 08:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta az orvosom, hogy nem tudni, mikor adják át, de szinte biztos, hogy mikor én szülök majd (jan.vége), addig még nem lesz meg az átadás. Nem tudom mennyit tudsz az eddigi helyzetről, a gyermekágyas osztály a nőgyógyászatival egyben van most, de persze a betegek szeparálva, csak egy emeleten. A gyermekágyas szobák, ahogy én tudom, 6 ágyasok.

Remélem segítettem!

2012. dec. 11. 10:19
 2/14 A kérdező kommentje:
És arról nem tudsz, hogy milyen lesz a felújított rész? Én csak július elején szülök, remélem addig átadják.
2012. dec. 11. 10:22
 3/14 anonim válasza:
Hidd el hogy ott nagyon jó....
2012. dec. 11. 14:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit nem tudok róla... de gondolom, ha felújították, akkor biztos jó lesz :) Van minden hónap első szerdáján szülésfelkészítő a kórházban, érdemes majd elmenni, ha gondolod, és mielőtt szülnél utolsó hónapban fel lehet menni a szülészetre, ha addigra átadják, akkor meg tudod majd nézni. Én csak január elején megyek majd, nem tudom, hogy megmutatják-e nekünk az új részleget, ha igen, akkor megírom, hogy milyen. Magáról a szülőszobáról azt hallottam, hogy jó, de majd megnézem azt is :)
2012. dec. 11. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia,én augusztusban szültem Vácon...4 szülőszoba van,abból az egyik alternatív (kád,tv,saját fürdő,wc). Ha szabad mehetsz az alternatívba is,de elvileg csak akkor ha van fogadott szülésznőd... A gyermekágyas rész a nőgyógyászati betegekkel van egy emeleten....az első kórtermek a nőgyógy. a második fele meg a gyermekágy,folyosó végen vannak a csecsemősök. A kórtermek 6 ágyasak. A szülésfelkészitőre érdemes elmenni 3x,mert mindig más a téma (3 havonta ismétlődik,tehát hogy mindegyikre eljuss 3 hónappal a szülés előtt elkéne kezdeni) Amikor én voltam már első alkalommal felvittek minket a szülőszobákra ( szerintem az attól függ vannak-e szülések) sok mindent elmondanak,mit kell vinni,mikre lehet számítani! Én nem bánom hogy voltunk!

Üdv,egy 15 hetes kiscsaj anyuja

2012. dec. 11. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Nemsokára átadják az új részleget. Szerintem 2-3hét!

A hatodikon lesz,sajnos terasz nélkül :( De biztos szuper lesz!!!

2013. jan. 31. 15:06
 7/14 anonim ***** válasza:
én novemberben sz-ültem és még mindig ugy volt ahogy az elottem levő leirta. Ja és a szülőszobák már felujitottak.
2013. jan. 31. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Gyereket ugyan nem tervezünk, de jól vagyunk... Köszünjük kérdésed :)
2013. jan. 31. 16:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Átadták a felújított osztályt! :)
2013. febr. 19. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Tényleg? Mikor, február elsejével? Annyira tudtam, hogy lekésem, január 29-én szültem, még a régi, összevont szülészet-nőgyógyászaton voltam. :))
2013. febr. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!