Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2-3 hét híján 3 éves lesz a...

2-3 hét híján 3 éves lesz a nagy amikor születik a kicsi. Ti behoznátok látogatóba a kórházba vagy sem?

Figyelt kérdés
Elég apás,kórterembe nem jöhetnek be látogatók. Csak én mehetek ki a közös térbe de lehet ez is változott az új vezetés által nem tudom.(szt.imre) Párom amikor ő született szinte egész nap ott volt és nézte/néztük a kicsit.. TI bevinntek a nagyot miután megérkezett a kistesó?Állandóan simogatja a hasam,meg puszilgatja h baba meg aranyos.Aranyos baba tesó ilyeneket mond,de ugye nem nagyon mond még mást.Kb 100 szó a szókincse de pl mondokázni nem csak folytatja amit elkezdünk 1-1 szóval.. Pl: szeretik (Mi: a perecet,)Ő sósat ... :D Jó ropogosat.. Félek nehezen akarna majd elengedni majd.. Egyáltalán ilyen esetben mennyit kell a kh-ban tölteni?Ugyanugy 3 nap minimum vagy lehet kevesebb?
2012. nov. 24. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
3 nap a minimum, saját felelősségre lehet előbb hazamenni(ha minden rendben, mi a babát is elengedjük, de lehet hogy ez másol máshogy van). Mindenképpen javaslom hogy menjen be Hozzád, annak ellenére, hogy az elválás általában "kemény" szokott lenni. Viszont ha nem lát napokig, az még rosszabb Neki. Írd majd meg mi volt, hogy döntöttetek, elmentem a kérdést.
2012. nov. 24. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én 20 hónaposom minden nap jött látogatóba. Így akartam. Nálunk is nekem kellett kimennem hozzájuk, sőt, az osztályra be sem jöhetett gyermek 12 év alatt. Nem tudtam volna elképzelni néküle :) Szóval én egyértelműen behozatnám.

A szókincse hogy jön a kórházi látogatáshoz? És milyen esetben mennyi idő a kórház? A végét nem értem a kérdésednek.

2012. nov. 24. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

"Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?

Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:

...

Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!

..."

2012. nov. 24. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok én is. Még nem volt igy huzamosabb ideig távol tölem. Mondjuk elaltatni csak apa tudja este ugyhogy... nem lesz gond szerintem.:)

Azért kérdem h ekkor mennyi a kh mert hallottam olyat h ha van nagy akkor hamarabb kiengedik az anyukát.

Ez egy kérdés.Nem több.

2012. nov. 24. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaa értem. Saját felelőségre kiengedhetnek, de a babát nem fogják hamarabb szerintem. Tehát nélküle mehetsz, én így tudom.

(mikor szültem volt egy "anyuka", aki megszült és távozott is..)

2012. nov. 24. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 év van a két gyerek között. Napközben a szüleim vigyáztak a nagyra, altatni nálunk is az apja szokta. Így napközben velük volt, a férjem jött be dél körül a kórházba (alapítványi szoba), kora délután meg a nagy a mamáékkal. Szerintem jó volt így. Elmondtunk neki mindent, hozott neki a kicsi ajándékot. Simán kibírtuk így a 3,5 napot.
2012. nov. 24. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
72 óra a standard. Nálunk a mellettem fekvőnek bejött a 2,5 éves kisfia, borzasztóan örült a kishugának és nagyon büszke volt :).
2012. nov. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!