2-3 hét híján 3 éves lesz a nagy amikor születik a kicsi. Ti behoznátok látogatóba a kórházba vagy sem?
Az én 20 hónaposom minden nap jött látogatóba. Így akartam. Nálunk is nekem kellett kimennem hozzájuk, sőt, az osztályra be sem jöhetett gyermek 12 év alatt. Nem tudtam volna elképzelni néküle :) Szóval én egyértelműen behozatnám.
A szókincse hogy jön a kórházi látogatáshoz? És milyen esetben mennyi idő a kórház? A végét nem értem a kérdésednek.
"Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?
Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:
...
Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!
..."
Kiváncsi vagyok én is. Még nem volt igy huzamosabb ideig távol tölem. Mondjuk elaltatni csak apa tudja este ugyhogy... nem lesz gond szerintem.:)
Azért kérdem h ekkor mennyi a kh mert hallottam olyat h ha van nagy akkor hamarabb kiengedik az anyukát.
Ez egy kérdés.Nem több.
Jaa értem. Saját felelőségre kiengedhetnek, de a babát nem fogják hamarabb szerintem. Tehát nélküle mehetsz, én így tudom.
(mikor szültem volt egy "anyuka", aki megszült és távozott is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!