Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akkor mi van ha haratba...

Akkor mi van ha haratba fekszik a baba es nem fordul be? Ugye hagynak azert vajudni par orat? Nem akarom, hogy csak ugy kivegyek, hogy nem legyen szules elemnyem egy kicsi sem.

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt az orvosoddal kell megbeszélned. Ő látta a képeket a baborol ő tudja, h te milyen állapotba vagy. De úgy tudom, h ha felnyulnak be tudják igazítani a babát csakhát kérdés vállalja e a doki a kockázatot.
2012. nov. 10. 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Császármetszésre csak akkor kerül sor, ha indokolt. A baba fekvéséből a doki dönti el. Elsősorban a természetes szülés az első a dokiknak is. Ha viszont császározni akarnak, az a baba érdekében fontos.
2012. nov. 10. 04:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Vajúdás után meg majd azt fogod gondolni de hüly@e voltam hogy miért nem mentem bele egyből a császárba!!!
2012. nov. 10. 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát pedig ha harántba fekszik akkor valószínűleg császár lesz. nekem 40 hetesen még forgolódott a leányzóm, volt hogy harántnak tapintották, és már rá írták a papíromra hogy másnap császár, de a picurkám megijedt, és gyorsan vissza fordult :)

vagy a doki tapintotta rosszul, én ezt nem tudhatom...

2012. nov. 10. 08:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Harantba fekszik hetfon kell bemennem es kedden csaszaroznak....

szultem mar igy tudoom milyen a vajudas :)

mindenhol azt lehet olvasni/hallani ha nem vajudhat az anyuka, nem keszul fel a baba a szuletesre es egy sokknak eli meg...en inkabb vajudnek 2-3 orat rasegitessel, hogy a babamnak ne legyen akkora trauma a szuletese.

2012. nov. 10. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:

A harántfekvés a legveszélyesebb, azért nem hagynak vajúdni! Azért, mert nincs semmi a méhszájnál (se fej, se popsi), így ha elfolyik a magzatvíz, kisodorhatja a köldökzsinórt. A baba utána mozdul, és beszorítja a köldökzsinórt, saját magának okozva a bajt.

Egy orvos. (akinek a babája szintén harántban feküdt és szintén császároztak) sajna, mert én 2 gyerekkel egyáltalán nem tudom milyen vajúdni, vagy szülni :(

2012. nov. 11. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Sajna nem fordult be a babam csucsul a hasamban! 39+5 vagyok holnap csaszaroznak! En is szivesen vajudtam volna hisz elso baba...iszonyuan felek!!!

sok sikert a csaszarhoz!

2012. nov. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!