Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is hitte azt kicsi korában...

Más is hitte azt kicsi korában, hogy a baba az anyuka fenekéből jön?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem. Császáros voltam, tehát az én anyukámnak "felvágták a hasát". Ez így elég diszkrét és iskolás koromig nem is érdekelt a téma különösebben.
2011. máj. 7. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem.
2011. máj. 7. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem:)

Viszont voltak vicces dolgaim, pl. a hajléktalanokról azt hittem, hogy nem tudnak hajolni:D

2011. máj. 7. 14:20
 4/8 sweetie_ válasza:

Utolso, ez a hajlektalanos dolog aranyos. :DD

Amugy nem, en sem hittem azt, hogy a fenekbol jon ki a baba. :)

2011. máj. 7. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem hogy kivágják a hasából. Mondjuk akkor még nem tudtam hogy ezt császár metszésnek hívják.
2011. máj. 7. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
én is azt hittem, h kivágják az anya hasából. nekem azt is mondta anya, m császárral születtem...a másik variációt általános suli 1.-2. ban hallottam, de nem lepett meg különösebben.
2011. máj. 7. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam, és elkezdett érdekelni, hogy hogyan lesz a baba, az egyik velem egykorú unokatesóm azt mondta, hogy az anyuka fenekéből. Megkérdeztem anyukámat, ő azt mondta, hogy ja, valami olyasmi, de nem a fenekéből, hanem előtte van egy lyuk, és abból. Nálunk ennyi a történet.
2011. máj. 8. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem hittem, mert én is császárral születtem. :)
2011. máj. 9. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!