36 hetes uh-n 2300 gr-nak mérték a babát,9 cm a feje és 6,6 cm volt a com, bcsontja. Zényleg kicsi baba lesz? Nem tul nagy a hasam.37+4 vagyok
Szia!
A súlybecslés tényleg lehet pontatlan, de azt se felejtsük el, hogy a baba az utolsó hónapban akár 300g-ot is gyarapodhat hetente. Ha végig bent marad, simán lehet ez alapján 1kg-mal is több!
Minden jót!
Szia!Nekem 38 hetesen mértek Bpd:90mm Fl:68mm AC:310!!!
Ezeket kedden mérték és pénteken 2700g és 49cm megszületett a kislányom!Nekem bejött a súlybecslés is mert azt mondták,hogy kb.3kg körül van!:)Lett egy gyönyörű,egészséges mini babám!:)Nem baj ha nem lesz 4kg majd kint megnő!Mi pénteken voltunk 2 hetesek és már 3kg és 52cm!:)Növögetünk!:)
35 hetesen tippeltek 2600 grammra a 2. babamat, a fejatmero 96 mm volt, erre emlekszem, illetve a combcsont rovidebb volt, mint a hethez tartozo atlag.
A doki azt mondta, hogy ha idoben jon, akkor 3500 gramm korul lesz szerinte.
Vegul a kiirt elott 3 nappal szuletett 3100 grammal es 54 cm-rel, hosszu, vekony babakent. 35-os fejkorfogattal.
A lepeny szep volt, megis elvileg csak fel kilot hizott kozel 5 het alatt, ami keves (20 dekakat hiznak az utolso honapban hetente,ha jo a lepeny). Tehat valoszinuleg rossz volt a becsles.
Ne aggodj, nem kell ezt kp-nak venni.
37+3 hetesen a következőket mérték uh-on
BDP: 9,35 cm, FL: 7,33 cm, a súlyt 4120 g-ra becsülték.
Na ehhez képest a lányom 41+2 hetesen 4180 g-mal és 36 cm-es fejkörfogattal születtel.
e aggódj, ha kicsi is az a baba még van egy hónap, és azt mondják, hogy az utolsó pár hétben a baba akár 1 kg-ot is hízhat. Az meg hogy nem túl nagy a hasad lehet alkati kérdés is. Ismerősömnek az ikreivel nem volt akkora hasa mint nekem az egy lánnyal, pedig neki az ikrek majdnem 6 kg-ot nyomtak összesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!