Kicsi fiam 28 hónapos. Fenékre estem a múlt hónapban. Létezik, hogy a gátamra estem és megrepedt?
Figyelt kérdés
Fáj és néha olyan érzés, mintha szakadna. Rendesen rendbejött pedig, mikor a kórházból hazajöttünk, szépen gyógyult akkor már, az orvos mondta ezt a varratszedéskor. Nem fájt azóta sem, csak az esés óta.2012. jan. 2. 15:33
1/2 anonim válasza:
Hát ezt látatlanban nem lehet megmondani, bár nem valószínű. Azért a helyedben mindenképp elmennék nődokihoz,jobb félni mint megijedni alapon!
2/2 anonim válasza:
Több mint két év után én kizártnak tartom. De egy dokilátogatás biztosan hasznos lenne, lehet hogy esetleg a farokcsontod repedt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!