Hogy telik egy atlagos nap a korhazba a babâval?
Szia!Mi idő közben megérkeztünk! :)Már itt szuszog mellettem...Fürdetés a 2. napon volt,együtt anyával és apával.A nővérek cukik,nem okoskodnak de ha akarod segítenek,néha azért jól jön.Összességében nincs okom panaszra,az otthoni kórházakkal össze sem mérhető.Egybkt 27 éves ANYUKA vagyok. :)
Nálatok mizu?Hogy vagy?
Szia!
Megszületett a kisfiad? Hogy vagytok?
Szia!
Gratulálok a kisfiadhoz. Biztos nagyon szép. Nekem még mindig furcsa érzés, hogy van egy kislányom, pedig ő ma 2 hónapos. De annyira jó, hogy az hihetetlen. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ilyen fiatalon szültem. Persze van, hogy én is fáradtabb vagyok, és ő is kicsit nyűgős, de egy rossz szavam nem lehet rá, mert nagyon ügyes. Már próbálkozik a kúszással, bár nem tudom mennyire korai. De ha egyszer akar próbálkozni, akkor had próbálja, nem erőltetünk neki semmi. Tegnap végig aludta az éjszakát, ami most fordult elő először, de már előtte is egyszer kelt csak. Szóval szerencsém van vele. Te babád hányszor kel éjjel? Mennyire nyugodt? Tudsz tőle pihenni? Boldog babázást.
A pécsi anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!