Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy telik egy atlagos nap a...

Hogy telik egy atlagos nap a korhazba a babâval?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mikor van fürdetes?vagy hogyan zajlik?a növerek sokat a nyakan vannak az embernek?probàlnak okoskodni?bocsi a sok kerdesert, de elsö babamat varom es szeretnek tisztaba lenni vele!38hkm:)
2012. nov. 23. 00:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Voltam mar benn de csak kivizsgaltak,semmit nem mutattak meg!:/Mar annyira varjuuuuk!!!:DNekünk is kisfiu lessz!Dec.6-an kell bemmünk akkora vagyok kiirva!Szerinted ha dec.6-ra vagyok kiirva es meg akkor se lessz baba akkor is be kell feküdnöm 6.-an,vagy akkor meg haza küld?Hany eves vagy?
2012. nov. 24. 17:34
 22/31 anonim ***** válasza:

Szia!Mi idő közben megérkeztünk! :)Már itt szuszog mellettem...Fürdetés a 2. napon volt,együtt anyával és apával.A nővérek cukik,nem okoskodnak de ha akarod segítenek,néha azért jól jön.Összességében nincs okom panaszra,az otthoni kórházakkal össze sem mérhető.Egybkt 27 éves ANYUKA vagyok. :)

Nálatok mizu?Hogy vagy?

2012. nov. 28. 17:41
 23/31 A kérdező kommentje:
Else tudod kepzelni mennyire iriggyelek most!:P :D Hat en holnap betöltöm a 39.-ik hetem es meg mindig semmi!:(Van amikor erzem hogy fajdogal alul a hasam de el is mulik!Mar annyira nem akarunk varni,mert mar annyira szertnenk mi is a karunkba tartani!Aza lenyeg es fontos hogy jol vagytok!:)Gratulaloook a picurkahoz!:)
2012. nov. 28. 21:57
 24/31 A kérdező kommentje:
Egyebkent miket vittel be a picinek?Meddig voltal a korhazba?
2012. nov. 28. 22:01
 25/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Megszületett a kisfiad? Hogy vagytok?

2012. dec. 11. 09:37
 26/31 A kérdező kommentje:
Szia.Igen meg!!!!:)Szombat reggel indultak meg a fajasok es este lett meg!:)Mar ithon is vagyunk!Hihetetlen erzes!:,( :)
2012. dec. 13. 18:54
 27/31 A kérdező kommentje:
Jajj es köszönjük nagyon jol vagyunk.Remelem ti is!:)
2012. dec. 13. 18:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Hatalmas gratula Münchenből! :)Na és milyen volt a klinika?
2012. dec. 14. 09:53
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönjük szèpen!Nagyon szuper volt minden,ès mindenki nagyon kedves!Kaptunk mindent,nem kellet semmit vinnem csak amibe haza hoztam!Ès mi is kaptunk olyan sárga làb zsákot!:)Bocsi hogy most irok de nem sok idöm van netezni!:)Vigyàzatok magatokra:)
2013. jan. 2. 15:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a kisfiadhoz. Biztos nagyon szép. Nekem még mindig furcsa érzés, hogy van egy kislányom, pedig ő ma 2 hónapos. De annyira jó, hogy az hihetetlen. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ilyen fiatalon szültem. Persze van, hogy én is fáradtabb vagyok, és ő is kicsit nyűgős, de egy rossz szavam nem lehet rá, mert nagyon ügyes. Már próbálkozik a kúszással, bár nem tudom mennyire korai. De ha egyszer akar próbálkozni, akkor had próbálja, nem erőltetünk neki semmi. Tegnap végig aludta az éjszakát, ami most fordult elő először, de már előtte is egyszer kelt csak. Szóval szerencsém van vele. Te babád hányszor kel éjjel? Mennyire nyugodt? Tudsz tőle pihenni? Boldog babázást.

A pécsi anyuka

2013. jan. 4. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!