Hogy telik egy atlagos nap a korhazba a babâval?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mikor van fürdetes?vagy hogyan zajlik?a növerek sokat a nyakan vannak az embernek?probàlnak okoskodni?bocsi a sok kerdesert, de elsö babamat varom es szeretnek tisztaba lenni vele!38hkm:)2012. nov. 23. 00:02
11/31 anonim válasza:
Érdekes, amit írsz, kedves pécsi kismama....Én lassan 5 hónapja szültem, de erősen gondolkodom, gondolkodtam a csecsemősök feljelentésén. 2 Csecsemős volt összesen, aki segített, 40 fokban nyári melegben, császáros első babával, nem volt mérhető tejem, csak a 3. nap este 10 ml, amikor kiüvöltöttem magam, akkor adtak pótlást, mert a gyerek egyfolytában üvöltött és már több, mint 8%-ot veszített a súlyából, semmit nem mondtak, a gyerekorvos sem, hogy miért vettek tőle pluszban vért, csak ordibálás és fenyegetőzés után....szarvasmarhával foglalkozom, de még borjúgondozónak sem venném fel őket...Szóval, szartak ránk, ha kérdeztem valamit, nyűgnek vették, ha valamit csinálni kellett szintén...Szerencsére 1 ágyasban voltam, így volt időnk egymásra hangolódni...nem hinném, hogy vállalunk tesót, de ha itt szülök a dokim miatt, akkor tutira a lehető leghamarabb lelépek, mert brutál, ami ott folyik...
12/31 anonim válasza:
Szia!Hol szülsz Németországban?Csak mert én is itt fogok,pont egy hét múlva. :)
13/31 anonim válasza:
És pl a miskolci Semmelweis kórházban milyen egy átlagos nap???Én ott fogok majd szülni és kíváncsi lennék rá nagyon!!Meg persze ha valaki leírná a miskolci megyeit is azt is megköszönném!!!
14/31 A kérdező kommentje:
Utolso te hol latod hogy en nem hiszem el hogy mindenhol maskepp van???:DMajd meglatjuk hogy itt hogyan alakul!!!Köszönöm mindenkinek az ÉRTELMES valaszokat!:)
2012. nov. 23. 14:15
15/31 A kérdező kommentje:
Bocsi a 10-esnek szol nem az utolsonak!!!:)
2012. nov. 23. 14:17
16/31 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es,en nem egesz két hét mulva!:)elsö babad?fiu,lány?Melyik vàrosba?én Berlinben szülök!könnyü szülest neked!
2012. nov. 23. 14:25
17/31 anonim válasza:
10-es vagyok.
Ne haragudj, de arra a kérdésedre írtam, hogy Magyarországon kell-e a fürdetéshez bevinni cuccokat. Erre nem lehet értelmesen válaszolni, mert minden kórházban máshogy van, amit már korábban is megírtam.
18/31 anonim válasza:
Fürdetés? 2 x szültem, egyszer sem mi fürdettük a babákat. Gondolom éjjel fürdették a csecsemősök vagy hajnalban vagy nem tudom.
Mi biztos, hogy nem fürdettük egyszer sem őket.
19/31 anonim válasza:
Én Münchenben szülök,első baba és kisfiú!Már nagyon izgi!Voltál a klinikán,vagy a kórházban látogatáson,ahol szülni fogsz?Jó babázást!
20/31 anonim válasza:
Kedves 11-es válaszoló. A pécsi kismama vagyok. Akkor úgy látszik szerencsém volt a nővérekkel. Bár az is igaz, hogy volt olyan csecsemős aki ismeri anyumat, mert ő is egészségügyben dolgozik. Az én babám első nap kapott pótlást, amit a csecsemősök mondtak, hogy kell, mert kis súllyal született(2420grammal) és nem tudott mérhetőt szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!