Hanyadik héten szültetek? Hány gramm volt a babátok, és hány cm? Hány órát vajjúdtatok? Mit éreztetek az első pillanatban mikor megláttátok a babát? És ha apa bent volt, mit láttatok apa arcán mikor először megpillantotta a kis manóját?
Nekem emlékeimben alig élnek a fájdalmak, máig azt mondom hogy amit akkor érzel amikor meglátod, elfeledteti veled a rosszat.
1. baba 38. hét kb10 óra vajúdás 3450 gr. 52cm
1. baba 38. hét 4 óra vajúdás 3900 gr. 50 cm
Ha minden egyéb tényező meglenne, szívesen szülnék mégegyszer, de sajna nem lehet:(
40 héten szültem 14 óra volt az egész ebből majd 3 órás volt a kitolási szak. Amikor kibújt és felsírt azonnal elkezdtem sírni én és a férjem is csak úgy potyogtak a könnyeink. Aztán a mellkasomra tették és az valami leírhatatlan élmény volt végre magamhoz szoríthattam amit már oly régóta vártam.
Egyébként kisfiú 56 centivel és 4400 grammal született.
37. hétre szültem indítással (burokrepesztés) és összesen nem volt 5 óra, abból 20 perc fájás, 3 perc kitolás. A többi idő várakozás, hogy legyen fájás és közben hallgattam más szülését, amit én élményként éltem meg.
Ja és 4300 g lett a fiam.
Spontán hüvelyi szülés
40+6
3440 gr és 53 cm
19 órát vajúdtam
Nem hittem el h ő az enyém és megcsináltam és végre itt van velünk.
Apuka kint várakozott, így nem tudom a pontos reakciót, de potyogtak a könnyei :)
40+6 hetesen
3060 gramm 52 cm
12 óra vajúdás
első pillanatban szerintem mindenki ugyanazt érzi, szeretetet
bent volt apa, de a végére kiment, ő az újszülött osztályon látta először, én akkor nem voltam ott
40+2
4000 gramm 54 cm
36-os fejkörfogat 9/10 apgar
8 órát vajúdtam ebből 4 óra tolófájások,majd vittek császározni
amikor megláttam a babát csodáékoztam hogy tiszta apja :)
apa nem volt bent,nem láttam az arcát amikor megpillantotta a fiát.
38. hét, 2370gr és 46cm :)
este 6kor burokrepesztés, fél 7kor jöttek az igazi fájások és 1/4 8 előtt már kint is volt a fiam. amikor apa először meglátta, elmorzsolt 1 könnycseppet. azt hitte h nem vettem észre, de az a kép örökre belém égett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!