Ha az első babám nagy súllyal született (4290 gramm), akkor valószinű, hogy a második is ekkora lesz?
Statisztikailag mindig az első baba a legkisebb,és az utána születők mindig nagyobbak.
De ez csak statisztika.:)
elméletben a 2. nagyobb lesz tényleg:)
1ik barátnőm 1. fia kb ekkora súllyal született, mint a te picúrod, rá 2 évre jött az öcsi, pontosan tudom a súlyát, mert a fiam előtt 9 nappal született. szóval 5160 gramm lett a kölyök és hüvelyi úton szülte meg... szóval fel a fejjel, meg lehet oldani azt is:D
Off: Bocsi Kedves Kerdezo de en is ettol felek mert a fiam 4 kg-val szuletett es tervezunk meg neki kistestver. Nekem nem a medence csontom fajt hanem nagyon repedtem,vagtak es meg erzek minden idojaras valtozast.
De igen,en is olvastam,hogy statisztika szerint a legidosebb a legkissebb.
Anyukam 5 gyereket szult. A noverem volt 2,8 kg en 3,4 az ocsem pedig mar 3,8.
Szoval en is felek :(
Akkor én ellent mondok a statisztikának
A lányom 3950 grammal született (40 hét + 1 nap).
A fiam három évvel később 3680 grammal (40 hét + 4 nap).
1. 4550 gr, 41+3
2. 3900 gr, 40+2
3. 3350 gr, 36+1
4. 3680 gr, 37+6
A két pici, ha negyven hétre születik, valószínűleg szintén bőven négy kilón felül lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!