Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan akinek az első...

Volt olyan akinek az első babája császárral lett és a második ezért lett császár?

Figyelt kérdés
Vafy a másodiknál megkérdezik hogy hogyan szeretnél szülni? Vállalják az orvosok a hüvelyi szülést vagy inkább császár?
2012. nov. 20. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Több mindentől függ.Mennyi idő van a két gyerkőc között,hegvastagság,stb.Az én dokim azt mondta a császár után,ha lesz még egy baba,mindent el fog követni,hogy meg tudjam szülni.Nyilván orvosfüggő is,hogy mennyire mer rizikózni.Szóval nem feltétlenül kell újra vágni,de legtöbb esetben sajnos újra császár lesz a vége.
2012. nov. 20. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam az volt a szitu, hogy ha adott ideig beindul a szülés, akkor mehet a hüvelyi, ha nem, akkor befekvés, és császár. Azaz túlhordani, indítani nem engedett az orvos.

Császár lett a vége másodszor is, de én azok közé tartozom, akik igazából nem bánják.

2012. nov. 20. 13:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát én se bánnám ha ez is császár lenne!
2012. nov. 20. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első sürgősségi császár volt,amikor megszületett egyből kérdeztem az orvosom,hogy "akkor a másodiknál"?Mire azt mondta,nem feltétlen,ő term.szüléspárti.Jó is lett volna,de 14 hónap lett a két lányom között a korkülönbség,így azt mondta kizárja,a 38.héten megcsászározott.
2012. nov. 20. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:

1. gyerek sürgősségi volt. Nem tágultam, nem folyt el a magzatvíz, a doki és a szülésznő szerint nem fáj az annyira, ne hisztizzek (köszi), da akkor betojtak, amikor fennakadtak a szemeim, és nem vettem levegőt. Ja, és 4300 g-os lett.

2. gyerek: megpróbáljuk-e hüvelyi úton? Hát, köszi, nem, kiváló a császár. (így is megindult előbb, de legalább nem altattak, szuper élmény volt!!!)

2012. nov. 20. 14:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kérhetted a császárt?
2012. nov. 20. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk, igen. A zárójelentésemen rajta volt, hogy epileptiform (epilepsziás rohamra hasonlító) rohamaim voltak, így nem kekeckedtek, amikor azt mondtam, hogy nem akarom kipróbálni, hogy másodszorra sikerül-e a természetes szülés.
2012. nov. 20. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Vállalják,de sokkal jobban figyelnek rád(hegszétválás miatt). Hogy kérheted-e,a császárt nem tudom.Én azt kértem engedjenek simán szülni.Nem sikerült...
2012. nov. 20. 17:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 21. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem javasolta a doki a 2-ik gyereknél a term.szülést, ezért megbeszéltük,hogy császár lesz. Kaptam időpontot is, de 10 nappal előbb jött a kicsi. Amíg készítettek a műtétre, aláírattak velem egy papírt, hogy én kérem a császármetszést. A zárómon is rajta van, hogy : "...tekintettel az előző sec.ceasarera, és a kismama kérését is figyelembe véve, császármetszést végeztünk."

Úgyhogy szerintem igen, kérheted a császárt. Amúgy nekem azt mondta az elején a dokim, hogy 2-ik gyereknél választhatok, hogy szeretném megszülni.

2012. nov. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!