Volt olyan akinek az első babája császárral lett és a második ezért lett császár?
Nálam az volt a szitu, hogy ha adott ideig beindul a szülés, akkor mehet a hüvelyi, ha nem, akkor befekvés, és császár. Azaz túlhordani, indítani nem engedett az orvos.
Császár lett a vége másodszor is, de én azok közé tartozom, akik igazából nem bánják.
1. gyerek sürgősségi volt. Nem tágultam, nem folyt el a magzatvíz, a doki és a szülésznő szerint nem fáj az annyira, ne hisztizzek (köszi), da akkor betojtak, amikor fennakadtak a szemeim, és nem vettem levegőt. Ja, és 4300 g-os lett.
2. gyerek: megpróbáljuk-e hüvelyi úton? Hát, köszi, nem, kiváló a császár. (így is megindult előbb, de legalább nem altattak, szuper élmény volt!!!)
Nekem nem javasolta a doki a 2-ik gyereknél a term.szülést, ezért megbeszéltük,hogy császár lesz. Kaptam időpontot is, de 10 nappal előbb jött a kicsi. Amíg készítettek a műtétre, aláírattak velem egy papírt, hogy én kérem a császármetszést. A zárómon is rajta van, hogy : "...tekintettel az előző sec.ceasarera, és a kismama kérését is figyelembe véve, császármetszést végeztünk."
Úgyhogy szerintem igen, kérheted a császárt. Amúgy nekem azt mondta az elején a dokim, hogy 2-ik gyereknél választhatok, hogy szeretném megszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!