Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliaban mennyibe kerul a...

Angliaban mennyibe kerul a szulessel jaro korhazi ellatas?

Figyelt kérdés

1,5 eve vagyok kint,most 25 hetes kismama vagyok. Sajnos munkam ezalatt a masfel ev alatt nem volt. Van NI numberem, NHS numberem, EHIC kartyam is. A forumok 70%-a mondja, hogy ingyenes a szules. Az en esetemben is? Mert szep kis summat varrtak a nyakunkba, amit nem all modomban kifizetni, amig a baratnomtol sem kertek semmit az eg vilagon, aki 2 honapja szult itt Angliaban.

Mivel az angolok igencsak lustak, 2 honapja probalom intezni, hogy ingyenes legyen. Nem tudom, ez akkor valakinek ingyen jar, valakinek meg fizetnie kell?

Segitsetek... :(

2012. nov. 20. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintm felreertetted.

az nhs-nek kerul ez ennyibe, nem a maganszemelynek. torveny van arra, hogy nem kotelezhetnek fizetesre, ha nem tudsz fizetni.

addig ameddig van angol lakcimed, addig ingyen van a szules, ne izgulj, csak elnezted

2012. nov. 30. 00:15
 12/13 anonim válasza:

5 éves munkaviszonnyal ingyen szültem, minden ingyen volt, nem mentem külön scanre. a baba intenzíven is minden ingyen volt, pelus, kendők, minden. nem kellett ruhát sem vinnem a babának, magamnak sem, mikor szültem, hirtelen feküdtem be a 31. héten,nem voltam felkészülve.

kaptam betétet, fogkefét, szappant... mindent.

rendesek voltak ilyen téren.

2013. jan. 4. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:

100% hogy nem kell fizetni érte. Itt dolgozol, fizetsz tb-t, eu allamporgár vagy.

8 éve dolgozok itt kórházban, de még nem hallottam ilyenről.

2013. márc. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!