Ciki így utólag rákérdeznem?
6 napja szültem egy kedves lelkes fiatal velem egykorú
26 éves dokinál.,nagyon szimpatikus lett, odatette magát ezer százalékban., pedig csak ő ügyelt mikor szültem és 2 napig ott volt velem , mert addig húzódott a szülésem és még az osztályon is rám nézett,meg a varratszedésre is csak miattam jött be.
távozáskor adtam neki egy üveg jó minőségű bort és egy nagy doboz bonbont.
így utólag gondoltam hogy megkérdezhettem volna hogy
ha bármi bajom van fordulhatok-e hozzá?..
2dik babám, nem lesz több gyerek,de például szeretnék hozzá vissza menni kontrollra,meg beszélni valamilyen fogamzásgátló méhen belüli eszközről,
szóval hogy magánrendelésre mehetnék-e hozzá ha van neki itt egyáltalán--
a baba 6 hetes korában megyek a klinikára legközelebb,esetleg keressem fel nem ciki?
lehet meg sem ismerne nem tudom..
adnátok tanácsot?
telefonon meg még cikibbnek érezném..
Szerintem azért ő nem feltétlenül pénzt várt a kérdezőtől. Én amikor tanultam nem rég fejeztem be a sulit akkor tök hálásak voltunk azoknak a betegeknek akik megengedték, hogy elvégezzük mi azt a műveletet amit éppen kellett. Ha ő kezdte el a szülést és kezdő nem fogja kihagyni ezt az alkalmat, hogy levezesse a szülést csak azért mert lejárt a műszakja. Tapasztalat.
Ha megvoltál vele elégedve akkor 6 hetes kontrollra próbálj vele beszélni mikor mehetnél hozzá. Biztosan igent fog mondani de attól függően, hogy ő már leszakvizsgázott e lehet, hogy néha a főorvossal is kell majd konzultálnod ennek ellenére.
amint írtam,és írta is az egyik válaszoló is
nem volt úgy látogatóm hogy tudjak behozatni pénzt,
a piát is a szomszéddal tárgyaltam le,különben az sem lett volna,a férjem épp vidéken volt,szülők messze én meg igen,nem hordok magamnál több 10 ezret hogy csak úgy előkaphattam volna a zsebemből.
a szomszédomtól meg eszembe se jutott kérni pénzt, örültem hogy behozta nekem a piát és a bonbont.,hogy mégse üres kézzel távozzak..
na ennyi röviden,
de akkor azt hiszem szépen beköszönök hozzá mikor viszem a babámat a neonatológiára és akkor letisztázzuk a dolgokat.
köszi szépen
na igen, eltaláltad kedves utolsó a lényeget!!
hogy fiatal kezdő doki,2 éve van a szakmájában azt mesélte,
és láttam még az örzőben is hogy még utána is maradt a szülőszobán nem ment haza, pedig már akkor 2 napja ott volt,mindennap láttam a folyosón,
de azért mikor szültem ott felügyelt rá az ügyeletes fő doki :)
szóval ezek a fiatal orvosok minden lehetőséget megragadnak hogy tanuljanak,örült hogy levezethette a szülésemet, és nem úgy tünt mint aki milliókat vár érte.
Ne aggódj már emiatt, nem adtál, hát nem adtál, ennyi. Majd legközelebb adsz, nagy cucc.
Hívd fel a kórházat, és kérd őt a telefonhoz. Mondd neki, hogy Jó napot doktor úr, xy vagyok, magánál szültem 5 hete, emlékszik rám (nem fog emlékezni, ne aggódj)? Azért zavarom, hogy mikor mehetnék be Önhöz a 6 hetes kontrollra? Ő mond egy időpontot, és hurrá, mehetsz. Vigyél neki egy 10-est (vagy amennyit gondolsz), és köszönd meg a fáradozásait és kérdezz rá, mikor hová lehet hozzá menni, vagy hol lehet elérni. HIdd el, tök elégedett lesz, a pénzt meg a magánrendelésén is otthagynád.
nekem nem adott számot, semmit se.sőt még azt sem mondta hogyha bármi van menjek,vagy csak én voltam bamba és nem figyeltem.
igaz a zárón írva van hogy 6 hetes kontrollon jelenjek meg.,de ezt megtudják ejteni ahova jártam terhesgondozásra is..
ez a debreceni klinika amúgy..
én még tanulok, és nagyon örülök egy bonbonnak is, vagy csak egy dícséretnek, amivel tudatják hogy elégedettek voltak :)
nem hiszem hogy kezdőként pénzt várt volna el feltétlenül
nem ciki hogy utólag keresed meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!