Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena lady supert, használtátok...

Tena lady supert, használtátok szülés után?

Figyelt kérdés
A patikus ezt adta szülés utánra, otthon most kibontottam és meglepődtem nem kicsit mert ez akkora mint egy pelenka! Első babás vagyok úgyhogy nem tudom, valóban kell ekkora??
2009. aug. 15. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én sima allwayst használtam és elég volt.
2009. aug. 15. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon is kellett. A menstruációm triplája volt...:( Először én is néztem, nem is kellett az első két nap, aztán 3. nap beindult a tej, azzal együtt pedig a tisztulás. Durva volt nagyon... Az első ilyen nap szinte óránként cseréltem...
2009. aug. 15. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Én kaptam egy megmaradt fél csomag TEnát, elhasználtam, utána tescos sima vastag tisztasági betétet használtam.

Nem árt , ha van nálad:-)

2009. aug. 15. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szülés után én is csak lestem, hogy szinte pelenkás vagyok, de hidd el nekem is kellett ez a hatalmas méret. Én is szinte óránként cseréltem, nagyon sokat elhasználtam.

2009. aug. 15. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is alwayst vettem és ezzel mentem be a kórházba, majd a szobatáram adott egy Tena-t,majd másnapra hozattam én is ilyet. Nekem nagyon kényelmes volt, hogy nem olyan "műanyagos" mint az always és puha pamutos, nagyon kényelmes, igaz vastag, de puha és ha lesz gátsebed nem fogja irritálni.

Amúgy én is a vékony alig látszó betéteket kedvelem, de mikor szültem azoknak az anyagát nem bírtam elviselni.

3 hós kisbaba anyukaja

2009. aug. 15. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
szülés utáni napon amikor felkeltem az ágyról még a szuperből is kifolyt a vér...
2009. aug. 16. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, nem kell, de jobb nagyobbal készülni, és aztán csökkenteni a méretet, mint fordítva. (Én DM-es inkontinenciabetétből vettem a legnagyobbat, olcsóbb, és szerintem jó minőség). Szoptatás közben pl. gyakran "dőlni kezd" a vér, és olyankor éppen nem tudsz felpattanni, hogy cserélj, emiatt is jó, ha többet bír a betét. Jó szülést!
2009. aug. 16. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is olyat vettem, jót röhögtem magamon, mikor gondoltam kipróbálom, mert hatalmasnak tartottam. Menni nem bírtam:), eléggé nevetséges. De szerintem nem tudhatjuk, hogy mennyi vérzés lesz a szülés után, jobb inkább arra készülni, hogy sok, max. ha nem, akkor marad csak a síma éjszakai betét. Én a menstruációmból indultam ki, mert az nekem az első két napban brutális mennyiségű volt, szóval jobbnak láttam ha inkább nagy méretűt veszek szülés utánra is. Hátha kell.
2009. aug. 16. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Tena Normal elég volt, igaz az egész csomagot elhasználtam, mert jobb volt, mint a sima betétek.

Ne ijedj meg, hogy nagy, az nm baj.

Viszont arra figyelj, hogy kellően gyakran cserélgesd, ha nincs erős vérzésed.

Nekem annyi volt, mint egy erős menzesznél szokott.

2009. aug. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!