Tena betétet, patikában kérdezd meg, ott tudni fogják. Vékonyabb sajna nem elég!
2010. ápr. 9. 21:19
2/16 anonim válasza:
Nekem elég volt az éjszakai always. De gondolom ez is egyénenként eltérő.
2010. ápr. 9. 21:28
3/16 anonim válasza:
kb 10-12 db inkontinencia-betét fogyott el (én nem tenát vettem, hanem egyéb, drogéria-saját márkás terméket és teljesen jó volt, csak sokkal olcsóbban kijött)
aztán már az éjszakai betét is elég volt, abból egy kis csomag, utána meg a sima betét is
2010. ápr. 9. 21:29
4/16 anonim válasza:
éjszakai anionost...gyógyított is ,azonkívül ennél jobb nedvszívó képességűt még nem használtam.
2010. ápr. 9. 21:31
5/16 anonim válasza:
Tena lady extrát.Szerintem nagyon jó volt.
2010. ápr. 9. 21:38
6/16 anonim válasza:
A kórházban éjszakai alwayst, itthon már bőven elég volt a normál Libresse.
2010. ápr. 9. 21:39
7/16 anonim válasza:
Én utólag nagyon megbántam, hogy csak éjszakai betétet használtam, mert naponta 3 pizsit vérezgettem össze! Legközelebb Tena-t fogok bevinni, az tutti! :)
2010. ápr. 9. 21:44
8/16 anonim válasza:
ANIONOS BETÉT!
Sokkal kényelmesebb! A felszíne nem műanyag, kíméli a gátsebet! Gyógyít, valamint sokkal többet szív fel, mint a sima betét!
2010. ápr. 10. 08:40
9/16 anonim válasza:
Ezt az Anionos betétet hol lehet beszerezni?Ezt is patikában?
Tavaly szültem, idén újra fogok :DDD Én annyira sokáig és erősen véreztem, hogy nekem csak ez jött be. Ez tulképp egy inkontinencia nadrágpelenka. Szorosan rajtam maradt, és rengeteget felszívott. 2 v. 3 nagy zacskóval elhasználtam. De belőlem szilva nagyságú vércsomók zuhantak ki, szóval lehet, h én extrém eset voltam.
Legalább 2 hétig durván véreztem.
Ismét csak ezt Hartmann-os cuccot fogom használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!