Tág maradtam szülés után. Mit lehet tenni?
Szerintem érdemes lenne elmenned egy intimtorna tanfolyamra.
Én eddig kétszer szültem, most várom a harmadikat. Az első kettő 4,5 kiló felett született természetes úton, gátvédelemmel. Mégis, a férjem szerint semmivel sem tágabb most a hüvelyem, mint a szüléseim előtt. Pedig az első után én is szenvedtem. Azt hittem jól csinálom a tornát, hiszen azt mondták gyakoroljak WC-n pisilés közben stb. de nem használt. Én is már orvoshoz mentem, ő ajánlotta a tanfolyamot. [link] én ide jártam, mert vidéki vagyok. A 10 hetes tanfolyam alatt rájöttem, hogy van remény.
BArátnőm a hüvelysúlyra esküszik, ( [link] de ez szerintem rohadt drága a mai fizetésekhez mérve.
én lovagló pózban gyakoroltam, hogy a páromat kértem hogy jelezzen mikor érzi hogy jól csinálom és sikerült megszorítanom
hát elsőre nálunk is az volt hogy rekordgyorsasággal elment :D
de később azért használt a gyakorlás, valamivel szűkebb vagyok... de nem az igazi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!