Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tág maradtam szülés után. Mit...

Tág maradtam szülés után. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Már másfél éves a babám, fél éve próbálkozom intimtornával, szerintem jól csinálom, nem a hasizmaimat feszítem, de sajnos a párom és én is alig érezzük a sexet még mindig:( Valakinek tapasztalat, hogyan sikerült megoldani? Tudom hogy nőgyógyász tud részletesebben felvilágosítani, de én most személyes tapasztalatokra volnék kíváncsi.
2012. nov. 19. 18:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. nov. 19. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne elmenned egy intimtorna tanfolyamra.

Én eddig kétszer szültem, most várom a harmadikat. Az első kettő 4,5 kiló felett született természetes úton, gátvédelemmel. Mégis, a férjem szerint semmivel sem tágabb most a hüvelyem, mint a szüléseim előtt. Pedig az első után én is szenvedtem. Azt hittem jól csinálom a tornát, hiszen azt mondták gyakoroljak WC-n pisilés közben stb. de nem használt. Én is már orvoshoz mentem, ő ajánlotta a tanfolyamot. [link] én ide jártam, mert vidéki vagyok. A 10 hetes tanfolyam alatt rájöttem, hogy van remény.

BArátnőm a hüvelysúlyra esküszik, ( [link] de ez szerintem rohadt drága a mai fizetésekhez mérve.

2012. nov. 19. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:

én lovagló pózban gyakoroltam, hogy a páromat kértem hogy jelezzen mikor érzi hogy jól csinálom és sikerült megszorítanom

hát elsőre nálunk is az volt hogy rekordgyorsasággal elment :D

de később azért használt a gyakorlás, valamivel szűkebb vagyok... de nem az igazi :(

2012. nov. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!