Tág maradtam szülés után. Mit lehet tenni?
Nem volt még műtét, csak tervezem.
Két gyerekem van, a harmadik májusban fog megszületni. Amint abbahagyom a szoptatást, elmegyek műtétre, bár tartok tőle:s
szia!
nekünk olyan feladatokat adott a nődoki, hogy a párom tegye a hüvelybe két ujját és én úgy szorítsam össze és így csináljuk a gegler torna különböző feladatait. így a barátom érezte, hogy mikor szorítom és mikor nem. és hihetetlen, de bejött ez a dolog. sokáig tartott, de nagyon megérte!
27N
Miis gyakorlatokat kaptunk a parom peniszet kell szoritani szex kozben ill nagyobb reszt kell venni nem csak hagyni pl te felul es ha alul vagy a csipoddel korozz mozogj hullamoz.
A ferjem meg soha nem erzett ilyet igy sajnos a szex 1 perc volt:)Ha ugyes vagy nem erzi hogy bo vagy szuk a huvely en tuti nem mutetem meg magam seb belul meg hegesedes az meg fajni fog meg hetekig sok torna es foleg masmilyen szex mas pozok segitenek.
kiskanal kiskanal a ferjed mogotted fekszik es te kicsit felhuzod a labad az izmokat fenekedben jol osszehuzod a behatolsa utan igy a huvelyedet szorosabnak fogja erzeni.
A ferjed terdel te az olebe teszed a csipod egy kisparnat raksza feneked ala ugyancsak osszeszoritod a feneked behatolas kozben ezek jo gyakorlatok mert ezzel a medence izmai is erosodnek.
Lehet meg allva kozosulni az is szuknek hat vagy egyik labad felhuzva. Keruld a hagyomanyos haton fekvos pozt.Te felul ulve fekve is segit igaz akkor jol meg kell dolgoznod Ajanlom a kama sutrat is otletekert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!