Valóban használnak a szülést könnyítő homeopátiás golyók?
A homeopátiás szerek a hiten alapulnak. Ha hiszel benne, akkor használ.
Ahhoz viszont egy kicsit drága.
Szerintem egyáltalán nem a hiten alapszanak.Ezek mind természetes hatóerejű cuccok,főleg gyógynövényekből nyerik őket-a gyógynövényben hiába nem hiszel akkor is hat,mert a gyógyszerek nagy részét is azzal készítik el.A homeos dolgok nagyon jók,csak valaki azért nem érez semmit,mert legbelül teljesen elzárkózik tőle és annak,hogy könnyítene az életén.Én nem szedtem még szülésre de annyira nem drága-5-600ft egy adag ami 2hétig elég ha jól tudom,de másra már szedtem-baba mellett is és nagyon jók csak dícsérni fogom.Én azt hallottam a málnalevél tea fölösleges a bogyók melleé,sztem én nem fogom már azt is inni-azért a gyógynövényekkel is vigyázni kell,nehogy sok legyen.
amúgy sztem egy misét megér,aki meg nem "hisz"benne,ne használja sosem fogja megtudni,hogy könnyebb islehetett volna.33hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!