Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Három vagy annál több gyermeke...

Három vagy annál több gyermekes anyukák! Melyik szülésetek volt a legnehezebb, időben fájdalom terén? 35hkm

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt is én tettem fel de igazán nem kaptam még választ arra ami nekem fontos lenne (hasonló cipőben jártaktól),nos itt most hátha.. :)

2012. nov. 17. 14:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Csajok !

[link]

Utolsó ! köszönöm,hogy ilyen részletesen meséltél nekem róla .:)

2012. nov. 26. 16:45
 42/60 szsuzs ***** válasza:
van annál jobb leírás, amit személyesen megtapasztaltál? :) én nem hiszek már abban hogy minőségileg légzéssel tudnék változtatni rajta-először próbáltam...örültem hogy levegőt tudtam venni... én 120-ig számoltam az utolsó fájások alatt...abban nincs kérdés sztem, hogy a mama teste is tudja a dolgát, és a baba is...ki van ez találva, csak a lélek nem biztos hogy el bírja viselni... az első 30 perc, vagyis mikor a fej már kint van és tudod, hogy csak 1 nyomás, és vége, na onnantól szeretném én kezdeni:DDDD
2012. nov. 27. 08:01
 43/60 A kérdező kommentje:

Na igen az biztos ezzel én is igy vagyok :D

1-ujjnyira nyitott a méhszájam és miután a doki alaposan megvizsgált illetve kenetet is vett ,igencsak görcsöltem .

Most lett valamivel jobb . Az orvos szerint nem fog Dec23-ig bennt maradni .Kiváncsi leszek .

2012. nov. 27. 12:25
 44/60 szsuzs ***** válasza:
remélem minden rendben lesz! majd jelentkezz azért! könnyű, gyors és fájdalommentes szülést neked:) (mondjuk az 1 ujjnyi méhszáj sokadik terhességnél nem jelenti azt, hogy még ma szülsz:DDD nyíljon szépen,fájdalom nélkül:DDD)
2012. nov. 27. 13:55
 45/60 A kérdező kommentje:

Igen igen,de nem is szándékozom még szülni . :D

Ráér :)))Amúgy is szeretném legalább a betöltött 38 -hetet megvárni ,és utána jöjjön aminek jönnie _KELL!Az meg még 10 -nap .

Köszönöm a jó kivánságaidat ,neked is viszont és biztosan fogok irni ! Te mikorra is várod a picit ?

2012. nov. 28. 12:05
 46/60 szsuzs ***** válasza:
május 21...
2012. nov. 28. 15:36
 47/60 A kérdező kommentje:

Ilyenkor én még nem féltem a szüléstől.De lehet ,hogy te itt az elején jól kiizgulod magad és mikor odakerül a sor addigra már elillan minden félelmed . :)

Kivánom neked ,hogy igy legyen !

2012. nov. 29. 10:55
 48/60 szsuzs ***** válasza:
köszönöm.:D az eleje még rosszabb volt:( azt mondjuk nem hiszem, hogy minden félelmem elillan, inkább beletörődést érzek...
2012. nov. 29. 17:30
 49/60 A kérdező kommentje:

Valahogy én is ... a mai nappal érzem úgy ,hogy elég és akkor bátorság és szülés és minden rendben lesz :)

Ehhez kellett a túl sok infógyűjtés ami sok esetben már nem is jó ,sőt olyan dologtól is elkezdtem félni ami eddig szemben sem volt ,mert én egyáltalán nem éltem meg rosszul legalábbis nem úgy ahogyan itt ,vagy személyesen beszélgetéseink alkalmával szörnyülködtek mások (pl gátvarrás ) .

Szóval most már higgadtabban fogom kezelni ezt az "ügyet" elsősorban a kicsim érdekében .

BIZOM MAGUNKBAN !

2012. nov. 29. 19:23
 50/60 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Talán már túl is vagy mindenen! Milyen volt? Lehet gratulálni?
2012. dec. 14. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!