Három vagy annál több gyermekes anyukák! Melyik szülésetek volt a legnehezebb, időben fájdalom terén? 35hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezt is én tettem fel de igazán nem kaptam még választ arra ami nekem fontos lenne (hasonló cipőben jártaktól),nos itt most hátha.. :)
Na igen az biztos ezzel én is igy vagyok :D
1-ujjnyira nyitott a méhszájam és miután a doki alaposan megvizsgált illetve kenetet is vett ,igencsak görcsöltem .
Most lett valamivel jobb . Az orvos szerint nem fog Dec23-ig bennt maradni .Kiváncsi leszek .
Igen igen,de nem is szándékozom még szülni . :D
Ráér :)))Amúgy is szeretném legalább a betöltött 38 -hetet megvárni ,és utána jöjjön aminek jönnie _KELL!Az meg még 10 -nap .
Köszönöm a jó kivánságaidat ,neked is viszont és biztosan fogok irni ! Te mikorra is várod a picit ?
Ilyenkor én még nem féltem a szüléstől.De lehet ,hogy te itt az elején jól kiizgulod magad és mikor odakerül a sor addigra már elillan minden félelmed . :)
Kivánom neked ,hogy igy legyen !
Valahogy én is ... a mai nappal érzem úgy ,hogy elég és akkor bátorság és szülés és minden rendben lesz :)
Ehhez kellett a túl sok infógyűjtés ami sok esetben már nem is jó ,sőt olyan dologtól is elkezdtem félni ami eddig szemben sem volt ,mert én egyáltalán nem éltem meg rosszul legalábbis nem úgy ahogyan itt ,vagy személyesen beszélgetéseink alkalmával szörnyülködtek mások (pl gátvarrás ) .
Szóval most már higgadtabban fogom kezelni ezt az "ügyet" elsősorban a kicsim érdekében .
BIZOM MAGUNKBAN !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!