Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Három vagy annál több gyermeke...

Három vagy annál több gyermekes anyukák! Melyik szülésetek volt a legnehezebb, időben fájdalom terén? 35hkm

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt is én tettem fel de igazán nem kaptam még választ arra ami nekem fontos lenne (hasonló cipőben jártaktól),nos itt most hátha.. :)

2012. nov. 17. 14:11
1 2 3 4 5 6
 21/60 szsuzs ***** válasza:
igen, a vége tényleg az:) mondjuk én az elsővel úgy megszenvedtem, hogy akkor tudom, hogy rácsodálkoztam, hogy tud így szinte elvágólag vége lenni annak az iszonyú féjdalomnak, ott vhogy a gyereknek is csak másnap örültem igazán. Másodszor zokogtam a boldogságtól-örültem a babának, és annak is, hoyg tól vagyunk rajta:)))
2012. nov. 19. 22:39
 22/60 A kérdező kommentje:
Akivel találkoztál anyuka és a harmadiknál pánikolt .Nos végülis ,hogyan szült ,ha szabad kérdeznem ..? :)
2012. nov. 20. 10:45
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

én 10 hetes vagyok, és már most félek a szüléstől. első baba lesz...

de az egész amiket olvasok róla, amit láttam videón...atyaég. el nem tudom képzelni, hogy én képes leszek végigcsinálni. olyan alacsony a fájdalomküszöböm...

jó tudom, nem most kéne erre gondolni, de babát szerettem volna. azt hittem, ha már teherbe esek, nem fogok félni, végülis akkorra elkerülhetetlen lesz és várni is fogom.

milyen jó lenne éjjel megszülni, végigaludni, és arra felkelni, hogy itt van.mint a medve a téliálom alatt :D

2012. nov. 20. 17:22
 24/60 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor azzal nyugtatgattam magam ,hogy jajj de messze is van még...és lám már itt is van nem sokára ,nagyon hamar eltelt ez a "kis idő " .Hozzáteszem tényleg nagyon várom őt,annak ellenére is ,hogy "nyúl " vagyok /lettem :) .
2012. nov. 20. 20:23
 25/60 szsuzs ***** válasza:
végülis 1 óra alatt megvolt a gyerek, de azért nagyon kemény volt, viszont mire felfogta hogy szül, meg is volt a gyerek!azt mondta arra gondolt közben, hogy de jó lenne most máshol lenni... :DDD olyasmi volt mint a 2. szülése. meg azt mesélte hogy az utófájások a 3-nál nagyon durvák voltak (máshol is ezt olvastam).
2012. nov. 21. 09:22
 26/60 A kérdező kommentje:
Igen az utófájások kemények az biztos ! De valahogy akkor már ez engem annyira nem is érdekel . :)
2012. nov. 21. 18:39
 27/60 szsuzs ***** válasza:
őszintén? az engem sem:DDD csak jótanácsként kaptam, hogy biztos, ami biztos vigyek paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót, mert azzal nem ártok a picinek. még nem kérdeztem utána, de majd meg fogom:D
2012. nov. 22. 07:31
 28/60 anonim ***** válasza:

Hát, Lányok, sajnos egyik szülésem sem volt könnyű, sőt még átlagosan nehéz sem, inkább extrém hosszú, és nagyon nehéz, ált 3 infúzió oxytocinnal és 12 - 16 órás vajúdással. Mégis újra és újra végig kell ezt csinálni, ha már az élet úgy hozta, hogy egy kisbaba költözött a pocakunkba.

Most is rettegek, pedig 6. babámat várom, és 6 év alatt szültem a már meglévő 5 gyereket, de nem lett könnyebb a szülések számának növekedésével.

2012. nov. 22. 07:56
 29/60 A kérdező kommentje:
Akkor majd én is veszek ilyen fájd . csillapitót mert azért nem kivánok szenvedni sem ..:D Ezt jó tudni,köszönöm !
2012. nov. 22. 11:23
 30/60 A kérdező kommentje:

És ebben a 12-16 órás vajúdásban mennyi volt az intenziv ? 5-percesek ,és két percesek ...

Sajna te akkor nem úsztad meg olcsón a többediket sem . De a lényeg végülis ,hogy van pár egészséges gyermeked . :)

2012. nov. 22. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!