Három vagy annál több gyermekes anyukák! Melyik szülésetek volt a legnehezebb, időben fájdalom terén? 35hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezt is én tettem fel de igazán nem kaptam még választ arra ami nekem fontos lenne (hasonló cipőben jártaktól),nos itt most hátha.. :)
én 10 hetes vagyok, és már most félek a szüléstől. első baba lesz...
de az egész amiket olvasok róla, amit láttam videón...atyaég. el nem tudom képzelni, hogy én képes leszek végigcsinálni. olyan alacsony a fájdalomküszöböm...
jó tudom, nem most kéne erre gondolni, de babát szerettem volna. azt hittem, ha már teherbe esek, nem fogok félni, végülis akkorra elkerülhetetlen lesz és várni is fogom.
milyen jó lenne éjjel megszülni, végigaludni, és arra felkelni, hogy itt van.mint a medve a téliálom alatt :D
Hát, Lányok, sajnos egyik szülésem sem volt könnyű, sőt még átlagosan nehéz sem, inkább extrém hosszú, és nagyon nehéz, ált 3 infúzió oxytocinnal és 12 - 16 órás vajúdással. Mégis újra és újra végig kell ezt csinálni, ha már az élet úgy hozta, hogy egy kisbaba költözött a pocakunkba.
Most is rettegek, pedig 6. babámat várom, és 6 év alatt szültem a már meglévő 5 gyereket, de nem lett könnyebb a szülések számának növekedésével.
És ebben a 12-16 órás vajúdásban mennyi volt az intenziv ? 5-percesek ,és két percesek ...
Sajna te akkor nem úsztad meg olcsón a többediket sem . De a lényeg végülis ,hogy van pár egészséges gyermeked . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!