Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Három vagy annál több gyermeke...

Három vagy annál több gyermekes anyukák! Melyik szülésetek volt a legnehezebb, időben fájdalom terén? 35hkm

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt is én tettem fel de igazán nem kaptam még választ arra ami nekem fontos lenne (hasonló cipőben jártaktól),nos itt most hátha.. :)

2012. nov. 17. 14:11
1 2 3 4 5 6
 31/60 szsuzs ***** válasza:

úúúú!!!! 6 baba?! és még a 6 sem rutin, látjátok? mondjuk ez a válasz egyáltalán nem nyugtatott meg... azért 6 db 6 év alatti gyerekkel biztos nagyon nehéz.

igen, végig kell csinálni, de azért vmennyire van választásunk-beleszólásunk...legalábbis én szeretném ezt hinni...

2012. nov. 22. 14:55
 32/60 A kérdező kommentje:
Én pedig szeretnék is beleszólni hiszen ha úgy vesszük az én gyermekem az én testem .. :)Egyébként ma beszéltem egy csajszival aki pl a gátvédelemre aztmondta ,hogy nem jó erőltetni .Nos én is igy vagyok vele .3-at szültem anélkül és hál istennek a kellemetlenséget levéve ami a varrat miatt x-napig adott nem volt semmi gondom "nő"maradtam ,és nem is repedtem végbélig.Ma nagyon fújják ,hogy csak gátvédelemmel ,de sztem ha valakinek nem megy nem szabad erőltetni .Nagy gyermekeket szültem eddig is és most sem számithatok kicsire ,szóval nem a kis "utolsómmal "szeretnék ráfázni -e téren ha eddig minden jól ment .
2012. nov. 23. 17:13
 33/60 szsuzs ***** válasza:
mki maga tudja mi a jó neki:) én az 1.-et gátmetszéssel szültem, se ülni se állni nem tudtam...5 hét volt mire potyogtak a varratok, addig minden alkalommal szenvedtem a wc-n...én brutális beavatkozásnak éltem meg. a 2-at gátvédelemmel szültem, szó szerint azonnal fitt voltam utána, csak icipici repedés, összehasonlíthatatlan volt! de elhiszem, hogy van, akinek szüksége van rá, és jobb is neki úgy:D én nagyon bízom benne, hogy most sem kell vágni.
2012. nov. 23. 19:08
 34/60 A kérdező kommentje:

Jajj persze szó se róla ,sőt ha lehet jobb megúszni.A három gyermekemből egyébként a másodiknál megszenvedtem a gátmetszést jobban is a kelleténél,bár egyik sem volt élmény persze.Csak a gátvédelemtől is tartok,hogy esetleg akkor sem vágnak majd amikor nagyon kéne ... mert akkor viszont rosszabbul járhatok mint magával a metszéssel. A kitolás tudom igy is hosszabb lenne de nem arra a részére gondoltam ,hanem a komolyabb kellemetlenségekre. Egyébként neked a későbbiekben sem volt semmi sem más ott lent? Úgy értem nem tágult ki esetleg jobban mint az első után? Bocsi ha buta a kérdésem de ilyet is hallottam már .

De azt is ,hogy tornával helyre jött.

2012. nov. 23. 23:35
 35/60 szsuzs ***** válasza:
szerintem nem. amikor az első született, akkor ugye minden átalakult odalent, de rosszabb nem lett. a másodiknál meg nem történt már minőségbeli változás. az első törte az utat:) szóval ettől ne félj! de szerintem nyugodtan mondd meg, hogy ha nagy a baba, te szeretnéd, hogy vigyázzanak rád. egyébként úgy tudom, függ attól is, hogy mennyire fáj utána, hogy milyen irányba vágtak. nekem oldalra vágtak, állítólag ha lefelé vágnak jobb. neked mind3x uott vágtak?
2012. nov. 24. 08:39
 36/60 A kérdező kommentje:

Igen mindháromszor ugyanott. Ez gyakorlat ,vagy véletlen ? Vagy mitől függhet ?

Huhh azt honnan tudni ,hogy merre az arra ? :DD

Sztem nekem oldalra nyisszantottak .

2012. nov. 24. 16:48
 37/60 szsuzs ***** válasza:
orvos függő... akkor gondolom most is uott fognak, ha szükség van rá:)
2012. nov. 25. 07:41
 38/60 A kérdező kommentje:

Más az orvosom ,és emiatt nem tudom .

Illetve más a kórház és most nem tellett dokira . :)

2012. nov. 25. 10:35
 39/60 szsuzs ***** válasza:
szerintem ne aggódj! mekkora volt a legnagyobb buksija mikor született? nekem a nagylányé 36 cm, akkor vágtak. viszont a 2. 34 cm volt, akkor nem. vigyél magaddal gátvédelemhez olajat, ha azzal rásegítenek, biztos menni fog! (egyébként meg vágni úgyis csak kívül vágnak, ha akkora lenne a buksi:)
2012. nov. 25. 15:35
 40/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató szavakat .Igen nagy gyermekeket szültem eddig is és most sem számithatok kicsire . A buksira nem emlékszem ,de majd megnézem a papirokat . :)
2012. nov. 26. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!