Nagy baba, nehéz szülés? Esetleg császár?
tudok olyat akinek szintén kb. 2 héttel nagyobbnak mérték a babáját de a szülés is az kiírt időpontnál előbb beindult és majdnem 4 kilósan megszületett természetes úton.
tudok egy másik 4 kilós babáról is aki szintén természetes úton született. mondjuk anyuka magas (180 centi) és széles csípőjű, szóval számít nagyban az is hogy az anyának milyen adottságai vannak.
Rendben. Köszi a sok biztató, pozitiv választ.
Most fogom megkezdeni holnap a 38.hetet, és még magasan van a baba feje...
Nekem kisebbnek mérték a babát.Hajnal 1-kor kezdődtek a fájások,3-kor bementünk a kórházba,5-re teljesen kitágultam,tolófájásaim is voltak és 9-kor vittek császározni,mivel 4 óra hossza alatt sem bújt ki.4kg-val 54cm-rel és 36-os fejkörfogattal született.
Ismerősömnek 3 gyereke van,mind3at meg tudta szülni pedig mind3 4 kg körüli volt.Az utolsóval még élvezte is a szülést :)
A vérnyomásod miatt sem fognak feltétlen császározni,szobatársamnak magas volt a vérnyomása emiatt bent is feküdt már szülés előtt.Neki is magas maradt a gíógíszerek ellenére.Szülés közben mértek neki vérnyomást de nem császározták mert a "normál" tartományban maradt.
4740 g-mal született a kislányom, 1 óra 50 perc alatt....ő a harmadik, de ő volt a legkönnyebb...
A zárójelentésemen rajta volt, hogy "óriás csecsemő" miatti veszélyeztetett terhesség. (a doki 4200 ra saccolta)
Az én kisfiam 4640 grammal és 61 cm-rel született 12 órás vajúdás és minden varázslat kipróbálása után császár lett.
Pedig én mindenáron természetesen szerettem volna szülni, ott már nem bántam, csak nehogy baja legyen! A vajúdás kell a babának! Ha látják, hogy nem halad a szülés, úgyis a császár mellett döntenek! Ha kételyeid vannak, beszéld meg az orvosoddal, szülésznőddel mire számíthatsz!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Sok egészséget a babákhoz! Ha meglett a pici, megírom hogyan alakult,ha érdekel valakit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!