Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » örökre bent marad?!

örökre bent marad?!

Figyelt kérdés

40 hetes 5 napos vagyok, második gyerkőccel.ő kisfiú lesz,

kislányomat is túlvittem pár nappal..2,5 éve.

de most kilátástalannak tűnik a helyzetem.pár napja idegbeteg vagyok sokat sírok mert nem akar kibújni..

pár napja néztek méhszáj értéket és ez 3111.

azt mondta a szülésznő hogy ez olyan mint egy

szűz kislányé..

vaskos a méhszájam stabil..igaz pár napja volt,fél füllel hallottam a dokit amint mondta hogy most már jobb a helyzet de ennyi..

millió durva jósló, nyákdugó 3 !! hete folyamatosan távozik.

NST-szépek, minden oké..a víz tiszta.

a 42 hétig nem indítanak ha minden rendben a babával.

én már ,mi már mindent megtettünk a férjemmel az ügy érdekében hogy előjöjjön.

málnalevél teát már egy hónapja iszom napi 1 litert,feleslegesen, minap dobtam ki mert meguntam hogy nincs eredmény..

írjatok már valami bíztatót mert én már fejen is állhatok úgy érzem nem fog kibújni és indítani kell..

:((((

2012. nov. 11. 21:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

sziasztok csajok!

köszi a jókívánságokat.

nem volt nehéz mert kértem EDÁ-t és ez csodát tett,ha nem lett volna akkor behalok,bár így is az utolsó 2 óra elég pokoli volt mert már nem volt hatása,de hát így is örülök mert tudtam pihenni valamennyit..

és Attilának hívják az apukája után,ha már ő az egy szem fiúcska :)

hát igen már 2 gyerekes anyuka vagyok..de fura :)

2012. nov. 23. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok örömet és egészséget.
2012. nov. 23. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!