Infót szeretnék Dr Ujvári Attiláról VBAC ügyben illetve a tarifáiról?
Figyelt kérdés
#Dr Ujvári Attila
2012. nov. 10. 16:15
1/3 anonim válasza:
2010 végén voltam nála,akkor 10 e ft volt egy vizsgálat úgy emlékszem és 100 e ft egy szülés.
Egyszer voltam nála,rendes orvos volt,elméletileg VBAC párti,de nem őt választottam,mert a kiírt időpontban pont 2 hét szabin lett volna.
Végül dr.Bábinszki Ágotánál szültem,sikeresen,hüvelyi úton,úgyhogy őt nagyon tudom javasolni:)Iszonyú rendes doktornő,emberileg is,nemcsak szakmailag.
Nyilván ez egyénfüggő,nekem 5 év volt a két szülés között,jó állapotban volt a varrat,készültem is rá,de egy jó,támogató orvos mindenképpen szükséges.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ közben már 30 hetes vagyok és Dr Ujvárihoz járok,de Lizi megfordult úgy hogy egyenlőre megint császár közeli állapotban vagyunk adfardfekvés miatt :(
2013. márc. 15. 09:29
3/3 anonim válasza:
Ujvaria Attila a legközkedveltebb,legjobb nögyógyász Pesten! Alernativ párti is,csak nem olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!