Tapasztalatok Prof Dr. Pajor Attiláról?
Szeretném megköszönni nektek,hogy legalább ti ketten válaszoltatok!Én hozzá járok magánrendelésre,meg vagyok elégedve nagyon vele,csak azt nem tudom vállal-e szülést!
/Mellesleg hülye kérdésekre 1000 válasz megy és ami másnak fontos arra alig ír valaki!:( /
látom régi a kérdés de reménykedek hátha visszaírsz...
végül kinél szültél és ha szabad ilyet kérdezni a prof.nál mennyibe kerül a gondozás a magánrendelőjében és ha nála szültél akkor annak is mi az anyagi vonzata?
nekem is iszonyatosan fontos mert autóimmun beteg vagyok és a "sima"nőgyógyászok elég megbízhatatlanok pláne tudatlanok az ilyen betegségek terén...
viszont nem vet fel a pénz...
szóval nagyon várom a válaszod!
Szia!
Láttam írtál e-mailt is!(Csak nem kaptam értesítést,hogy írtál)!
Nem Én nem szültem azóta sem és akkor is csak azért tettem fel a kérdést,mert hozzá járok évente egyszer a magánrendelőjébe és babát tervezünk/terveztünk akkor a férjemmel,aki azóta sem jött össze és csak infókat szerettem volna róla kérdezni!
Éppen jövő hónapban szeretnék elmenni hozzá,mert már 1 éve nem jött össze a baba!
DE Én csak ajánlani tudom!Annyira rendes velem mindig,a pénz dolgában pedig nem segíthetek,mert a terhesgondozás más,mint az éves vizsgálatok!
De ha kérdésed van és tudok válaszolni kérdezz csak!
köszönöm!a priviben is csak azt kérdeztem meg amit itt csak azt hittem akkor nagyobb rá az esély hogy elolvasod....sajnálom hogy ennyit kell "dolgoznotok"a baba projekten...
nagyon pánikolok mert nincs választott orvosom és nagyon össze vagyok zavarodva hogy hova menjek a betegségem miatt is fontos a jó orvos választás de sehol nem találok a témában segítséget márpedig nem merek elmenni a professzorhoz úgy hogy nem tudom mi mennyibe kerül...
arra gondoltam elmegyek a klinikára és ott kérek infót de nem tudom hogy kitől kérdezzek ilyet hogy melyik orvoshoz menjek illetve ki mennyit kér...olyan nagyon ciki ilyet kérdezni de viszont nem tudok mit tenni mert szerintem a prof-ra nem telik a pénzünkből...mégis csak ő a klinika vezetője gondolom nekem az elérhetetlen kategória de jó lenne legalább az osztályán valami kissebb orvoshoz tartozni hogy ha mégis gond van akkor jó helyen legyünk... bármilyen segítség tipp vagy tanács jól jönne!!!és köszönöm hogy írtál!sok sikert a babához minél elöbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!