Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen esetben mikor kell indulni?

Ilyen esetben mikor kell indulni?

Figyelt kérdés

elég fura az esetem. második gyerkőc az elsővel teljesen máshogy volt ezért nem viszonyítok.

40 hetes elmúltam. 3 hete folyamatos erős jóslóim vannak, a nyákdugó folyamatosan távozik.

olyan erős görcseim vannak hogy meleg vízre se múlik.

pár hete megjártuk emiatt a szülőszobát de pár óra múlva elmúltak a fájások,

azóta így vagyok.

nem tudom eldönteni mikor lesz itt az idő?

éjjel is rendszerre 5 percre jöttek az erős fájások 2-3 órán át,de nem mertünk elindulni hátha abbamarad.

abba is maradt.

ma amnioszkópiám volt a 3-dik a héten és nagyon megbuheráltak, az utóbbi 2 volt a legdurvább, azóta folyamatosan távozik a BOCSÁNAT, a véres kocsonyás nyákdugó kisebb fájásokkal..

de most azt kérdem én mikor induljunk el?

eddig is azt hittem ez már az lesz, mivel a jósló azért nem tart több órán át,de az én fájásaim igen..

hogy döntsem el hogy most igazi vagy elmúlik?

mert ez meleg vízre se múlik el hanem folyamatosan fáj..

elmúlik csak sok sok óra múlva..

félek hogy mikor tényleg itt az idő akkor se merek elindulni mert mi van ha elmúlik ez is?....

bocsi ha bonyolult , de már kivagyok teljesen !!!

2012. nov. 9. 17:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

most teljesen jól vagyok, néha nyilall bele,

na meg a nyákdugó folyamatosan jön ..

de már előre rettegek az éjszakától

tegnap is a gondolattól hogy itt az idő remegtem mint a kocsonya

félek éjszaka szülni menni..nem tudom miért..

2012. nov. 9. 18:20
 12/21 anonim ***** válasza:
utoirat ++a c adat nem mond semmit egy mehszaj kitagulhat es rovidulhet egy fajas alatt is akar de tarthat napokig is.
2012. nov. 9. 18:21
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ, :)
2012. nov. 9. 18:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Ejjel jo szulni csend van nyugalom es az ej leple vigyazz ratok.A legtobb kismama ejjel szul ez a termeszet
2012. nov. 9. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:

ha a baba megszuletik ejjel akkor nem bantja a szemet a sok feny es nyugalomban pihenhetttek kozossen.

kerd a szuleszeten a tompa fenyt es a csondet kerd a koldokzsinort ne vagjak el rogton kerd a babad ott maradhasson veled.

kerd beszlejenek veled csondbe es kedvessen mert stressz lassitja a vajudast.

2012. nov. 9. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy kérdező? Nagyon könnyű szülést kívánok Neked! Én ilyenkor mindig átérzem a kérdezők "problémáját". Olyan jó Neked! Lennék a helyedben. Én 4 csodálatos gyermeknek adtam életet, imádtam szülni menni!!! Ez világon a legszebb dolog. Írta az egyik válaszadó, hogy amikor már csak magaddal és a fájásokkal tudsz foglalkozni, akkor van itt az idő. Ha mosolyogni , válaszolni, netezni sincs már kedved, akkor spuri! :)

Mint írtam már, nagyon könnyű szülést kívánok Neked! Írj, ha tudsz! Számolj be a Nagy eseményről!

2012. nov. 9. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2012. nov. 9. 22:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért nem tartanak bent, hogy néha rád nézzen valaki? :(

Első babám fog születni, és félek, hogy mi van, ha nem tudok időben indulni és baj lesz.

2012. nov. 9. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem szeretnélek megijeszteni, de jobb felkészülni, legalábbis nekem jobb lett volna, ha felkészítenek.

15 hónap van az első és második szülésem között, a második ugyanígy volt, mint Neked: sűrű, durva jóslók, amik átmentek fájásokba (mutatta az NST gép is), mégsem indult be a szülés. Mire nagy kegyesen megindították, pocsék lett a baba szívhangja, a végén császár lett, mert annyira beletekeredett a köldökzsinórba(ezért nem tudott lejjebb jönni a szülőcsatornában, és nagyon lassan haladt a szülés oxitocin ellenére, plusz rossz lett a szívhang, és hab a tortán, hogy bele is kakilt a magzatvízbe).

Nagyon rosszul éltem meg, mert nem számítottam rá. Nem az a célom, hogy megijesszelek, csak az, hogy számíts rá, hogy valami oka van, hogy nem akar indulni a szülés. A jó szándék vezet, mert az előző szülésem nagyon szép és jó volt (bár fájt), de a másodiknál 3 napi ilyen kemény vajúdás után (már kórházban, gépeken) a végén császár lett, hát sokáig nem tudtam feldolgozni, olyan hirtelen történt az egész. Remélem nem bántottalak meg, csak nem akarom, hogy átéld azt a félelmet, amit én, mert nem tudtam, mi vár rám. Gyors szülést, és remélem minden jól alakul Nálatok :)

2012. nov. 10. 05:51
 20/21 A kérdező kommentje:

sziasztok

még egyben :(

de holnap reggel megint amnioszkópia hátha elindít valamit

fájások mindig vannak de mindig elmúlnak előbb-utóbb...

2012. nov. 10. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!