Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma azt hallottam, hogy mostaná...

Ma azt hallottam, hogy mostanában 10-ből 8-at császároznak, mert a kórház kap valami pénzt utána. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A WHO az indokolatlan csaszar az anya keresere emberi jogok tiprasanak es a nok kinzasanak tartja.Mert azt akit csaszaroznak csak ugy attol elveszik azt a jogot sajat maga vilagra hiozhassa a magzatat sajat erobol es meghatarozzak szamara a max gyerekszamot is mivel csaszar utan max meg 3 csaszart engednek meg.

WHO max 15% csaszart tart indokoltnak a tobbi orvosi dontes hibajabol es az orvosok felelmebol ill penzehsegebol tortenik Szomoru

www.csaszarmetes.hu oszinte a csaszarrol olvassatok el

2012. nov. 9. 16:27
 12/16 A kérdező kommentje:
igaz, nem megbízható forrásból halottam, és nem is hozzáértőtől, de az utolsó hozzászólása is bizonyítja, hogy nem légből kapottak. Jó, az arány kicsit fals.
2012. nov. 9. 16:31
 13/16 A kérdező kommentje:
ill. 10-es válaszoló
2012. nov. 9. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Amikor én szültem, 2x, kb fele-fele arány volt.

Legutóbb a szobatársam konkrétan megkérte az orvosát, mert nem bírta a fájdalmat- 3-4 óra után megcsászározták szó nélkül. Egyéb indok nem volt, és hamarabb felépült, mint én, aki természetesen szült.

2012. nov. 9. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem már 4 óra hosszája tolófájásaim voltak amikor a a császár mellett döntöttek.UH-n elmérték a babámat és kiderült hogy nagy volt.

Volt egy csaj aki végig azt hajtogatta hogy neki császár lesz,mert az első is az volt.Hát tévedett!Nem császározták,megszülte a babát :)

2012. nov. 9. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért én erősen kétlem hogy minden császár indokolt. Lelehet pontozni mert pont lesza.rom, de ha már valakinek "rosszul áll" a haja műtik is....és persze minden császáros állítja hogy neki indokolt volt. Na persze.....:(
2012. nov. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!