Ma azt hallottam, hogy mostanában 10-ből 8-at császároznak, mert a kórház kap valami pénzt utána. Igaz ez?

A WHO az indokolatlan csaszar az anya keresere emberi jogok tiprasanak es a nok kinzasanak tartja.Mert azt akit csaszaroznak csak ugy attol elveszik azt a jogot sajat maga vilagra hiozhassa a magzatat sajat erobol es meghatarozzak szamara a max gyerekszamot is mivel csaszar utan max meg 3 csaszart engednek meg.
WHO max 15% csaszart tart indokoltnak a tobbi orvosi dontes hibajabol es az orvosok felelmebol ill penzehsegebol tortenik Szomoru
www.csaszarmetes.hu oszinte a csaszarrol olvassatok el

Amikor én szültem, 2x, kb fele-fele arány volt.
Legutóbb a szobatársam konkrétan megkérte az orvosát, mert nem bírta a fájdalmat- 3-4 óra után megcsászározták szó nélkül. Egyéb indok nem volt, és hamarabb felépült, mint én, aki természetesen szült.

Nekem már 4 óra hosszája tolófájásaim voltak amikor a a császár mellett döntöttek.UH-n elmérték a babámat és kiderült hogy nagy volt.
Volt egy csaj aki végig azt hajtogatta hogy neki császár lesz,mert az első is az volt.Hát tévedett!Nem császározták,megszülte a babát :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!