Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fiatalon szülő kismamák,...

Fiatalon szülő kismamák, megmondanátok őszintén, hogy volt lehetőségetek fiatalon szülni?

Figyelt kérdés
Félve teszem fel a kérdést, mert senkit nem akarok megszólni, vagy megbántani, de annyira szeretném tudni, hogy hogyan tudnak 20 év körüli emberek babát vállani. A férjem és én is 32 évesek vagyunk, idén született meg az első gyermekünk. Elég jó végzettségünk van, dolgoztunk és nem is kerestünk rosszul az iskola befejezése óta, így tisztességesen fel fogjuk tudni nevelni a gyerekeinket, de így sincs nagy vagyonunk. De 20 évesen semmink nem volt. Ha akkor vállalunk gyereket nem tudom, hogy tudnám fizetni a rezsit, élelmiszert, talán ruhára már nem is gondolhatnék.
2012. nov. 8. 18:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szeintem nagyon egyszerű, aki fiatalon szül azt vagy támogatják, vagy szerényebb körülmények között él. Egyedül, semmi segítséggel is látom, hogy hogy él egy nő egy kisgyerekkel (általában albérletben, vagy a szülőkkel) , és látom hogy él az akinek a párja pl. informatikus és a házat, kocsit alájuk rakták. Egyedül is fel lehet nevelni egy kisgyereket csak nyilván ezerszer nehezebb. Erre szokták mondani egyébként hogy akkor vállalj gyereket ha egyedül is el tudnád tartani, mert bármikor bármi történhet (pl apuka lelép, nagyszülők meghalnak).
2023. márc. 28. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!