Fiatalon szülő kismamák, megmondanátok őszintén, hogy volt lehetőségetek fiatalon szülni?
22es na lehet a stílusod miatt tartják éretlennek az anyaságra a korosztályodat ...
szerintem nem lehet irigy senki , másra aki a vakvilágba szült...
Köszönöm szépen az őszinte válaszokat és gratulálok mindenkinek, aki ilyen fiatalon képes erre. A válaszokból azt szűrtem le, hogy eléggé vegyes a kép.
Kedves Zsófia!
Igazad van én nem szívesen költöznék falura és élnék vályogházban, de azért amit Te írsz az elég végletes. Nemcsak a vályogház és a palota között lehet választani. Soha nem vártunk arra, hogy minden meglegyen, de 20 évesen konkrétan még mindketten diákok voltunk, semmilyen jövedelmünk nem volt. Most megvan mindenünk, ami egy kényelmes élethez kell, de 7 évvel ezelőtt, amikor már szerettünk volna babát a semmi és a mostani között félúton voltunk. Az akkori anyagi helyeztünkben is boldog család lettünk volna.
Kedves 20-as!
Nem irigylem senkitől, hogy fiatalon lett anya. Azt írod, hogy a kisbaba nem kerül sokba és magamnak is veszek kaját. Pl. nekem 20 évesen a szüleim vették a kajámat, de erre nyilván gyereket nem szülhettem. Mi nem is akartunk 20 évesen, csak egyszerűen kiváncsi voltam, hogy mások hogyan tudják megoldani.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, sok boldogságot és sok babát nektek!
Én már 21 évesen szerettem volna babát párom 8 évvel idősebb.Ekkor már 2 év munkaviszonyom volt.
Igaz férjem szüleinél lakunk,de felesben fizetjük a rezsit mindent (ami nem kevés,mert 1 kétszintes,kertes családi házban lakunk)(Mielőtt bárki megszólna azért lakunk velük mert 2-en valószínű nem tudnának fenntartani 1 ekkora házat és így tudunk mi is félretenni).Emellet van 1 autóhitelünk :( Végül majdnem 24 évesen szültem,mindenki dolgozik,nekem jónak mondható gyedem van (így is én keresem majdnem a legtöbbet a családból).
Nemrég kezdtem el egy felsőfokú tanfolyamot,aminek elég borsos ára van.
Mire vagy még kíváncsi?Privit is írhatsz :)
Szia!
20 éves vagyok, párom 29. Vasárnap született a kislányunk. Hogy hogy volt lehetőségem ilyen fiatalon szülni, páromnak szerencsére jó munkahelye van, illetve nagyszülők is segítenek amiben csak tudnak. Amikor meg már nagyobb lesz a kislányunk akkor elmegyek szakmát tanulni, utána pedig dolgozni. Mondjuk most még nincs sok kiadás rá, mármint olyan értelemben, hogy anyatejes, szóval csak a tisztálkodó eszközei kellenek, illetve a pelus, popsitörlő, de majd ha nagyobb lesz nyilván a kiadások is nőni fognak, addigra viszont már én is szeretnék elhelyezkedni, hogy ne egy fizetésből menjen minden.
Kedves 15-ös!
Nem tudom miért lettél lepontozva, sajnálom. Tőlem biztos, hogy zöld kezet kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!