Akik több órát (pl: 24 órát) vajúdtak. Nekik milyen a vajúdás? Arra vagyok kiváncsi hogy hány percesek a fájások hogy ilyen sokáig tart? Leirnátok a szakaszait a szüléseteknek?
Szia
Az én szülésemet ugy inditották vasárnap este prostin tablettával, másnap reggelig nem történt semmi. Hétfőn reggel kaptam mégegyeet. Aztán először csak néhány fájás, du-ra már 5 percenként, aztán ez ment egész éjjel. Kedd reggel burkot repesztettek, olyan du 3 körül vittek be a szülőszobába, ott már kaptam epidurálist. De csak pár órán keresztül hatott, mert közbe nyomták a gyorsitot is. Éjfélkor végre sikerült kihisztiznem a császárt mivel még akkor iscsak 4-5 centire voltam tág. Aztán 00:55-kor érkezett meg a babám.
20:20-as remélem már megszületett a babád gyors és könnyű szülésed volt!
8:53-as. Nem készülök 24 órás vajúdásra, igazából én már megszültem. Mivel elfolyt a magzatvíz infúzióval indították és 3 óra alatt meg is született a kisfiam. Azért tettem fel a kérdést mert kiváncsi voltam hogy azt az erős fájdalmat hogy viselik el azok a kismamák akik hosszú ideig vajúdnak, mert nekem nagyon fájt de nem kértem fájdalomcsillapítót. Nem tudtam hogy a hosszú időben mennyi a kevésbé fájdalmas és a nagyon fájdalmas rész. Mert nagyon nehéz lehet több órán keresztül azt az erős fájdalmat elviselni. Nekem az infúziótól rögtön szinte két percesek lettek a fájások de az utólsó másfél órában szinte percenkénk kérdeztem mikor születik már meg a baba.
Gyors szülést kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!