Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz az, hogy aki sportol,...

Igaz az, hogy aki sportol, annak könnyebben megy a szülés?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sportoltam, könnyen szültem, mégis utána 1 hétig alig bírtam lábraállni, olyan belsőcomb izomlázam volt :S
2009. aug. 12. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
nem nem igaz. aki sportólt azoknak sokkal kötötebbek az izmai ezért nehezebben tud tágúlni. én is sportoltam amikor már perces fájásaim voltak még akkor is olya nerős volt a méhszájom azt mondta a dokim ilyet még nem látott csak azoknál akik sportoltak. erre mondtam hogy én világ életmben sportoltam erre azt mondja akkor ez érthető is. szóval nem könnyebb sőt de túléltem ám nefélj mert az nem segt csdak hátráltat a szülésben.
2009. aug. 12. 10:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi...
2009. aug. 12. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is sportoltam. Nekem a 42 hét elején olyan merev volt a méhszájam, hogy a doki csak ámult. Nekem nem is inditotta meg a szülést, mert még a csajszim is hatalmas volt, igy császároztak.
2009. aug. 12. 13:37
 5/6 Adri baba ***** válasza:
Én nem sportoltam de 2 óra alatt kinn volt!
2009. aug. 12. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én is intenzíven sprtoltam az első terhességem előt és sajna nagyon megszemvedtem a kötött izmaimmal végül császár lett belőle. Anővérem egy percet nem sportolt 3- at szült spontán ráadásúl a másodikat farosan a harmadikat pedig 2.5 óra alatt az első fájástól az utolsóig. De a dokim szerint alkati kérdés is. A lényeg az, hogy ne izgulj nem engedik az orvosok, hogy bajotok essen.

Üdv37-hetes km

2009. aug. 13. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!