Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nőgyógyászként a legjobb, de...

Nőgyógyászként a legjobb, de szülészként nem?

Figyelt kérdés
Egy orvoshoz járok kezdetektől. Nőgyógyászként minden kérdésemre válaszol, profi, aranyos, türelmes, szinte kitalálja a gondolatomat, ÉS természetesnek veszi, hogy ő lesz a szülész orvosom is..de én nem akarom! Szülész orvosként megváltozik, a szüléseket elkapkodja, sok bakit csinál(rosszul repeszt burkot, hatalmasat vág stb). Hogyan lehetne, hogy ne ő legyen? A szemébe nem akarom megmondani, szerintem senki sem merné.. 25 hetes kismama vagyok, szóval még van egy kis időm, de más nőgyógyászt nem akarok keresni! Ti mit tennétek?
2012. nov. 2. 07:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyan mar mennyire lehet egy doki rossz szulesz egy szuleszno is siman le tud vezetni egy szulest Ha minden rendben megy.Probalj meg otthon vajudni igy csak az utolso orakra mesz be a korhazba nem kell burkot repeszteni megreped magatol stb

Mindig is utaltam az ilyen pletykakat ,rosszul vag rosszul repeszt stb ez butasag ilyen nincs mindenki a protokol serint vag es repeszt stb nincs jo vagy rossz.

2012. nov. 2. 10:43
 12/18 anonim ***** válasza:
6os vagyok. ja értem, tehát neked van rossz tapasztalatod vele...nehéz ügy:((
2012. nov. 2. 12:33
 13/18 A kérdező kommentje:
11-es: nem lehet ennyire rossz????? Igaz, örüljek neki, hogy csak a gyerekem fejét vágta meg és nem az arcát is, vagy, hogy csak 2-szer kellett helyrehozó műtétet végezni a gátamon???? Saját tapasztalatomat írtam le. Szülész orvosként nem jó, de nőgyógyászként igen. Szerintem nagyon sok olyan nő van, akinek nem jól vágtak, vagy tévedek? Másnak 100%-os volt az ellátás mind nőgyógyászatilag, mind szülésnél??? Mindenkinek??? Kétlem..örülök neki, ha neked minden simán ment,de én tanácsot kértem, nem kioktatást, hogy nem lehet ilyen doki. De sajnos van. A végén az lesz, hogy másik városba megyek szülni...
2012. nov. 2. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
De ha ennyire rossz miért nem jársz máshoz?? Ezt nem tudom megérteni!!!!
2012. nov. 2. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja és a 10-es voltam.

Én biztos nem kockáztatnám a következő gyerekem épségét, ha ilyen hibát vétett az orvos az elsőnél!! Lehet akármennyire jó nőgyógyász,ha szülést nem tud normálisan levezetni.

De ha te ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy majd ismét a kefét egyed szüléskor,hogy mit ront el a dokibácsi, akkor lelked rajta, akkor minek teszel fel itt kérdést????

Vagy fogadj magándokit,de nem őt!

2012. nov. 2. 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem késő másik orvost választanod 25 hetesen. De akkor minnél előbb. Igen azért gondolja, hogy ő lesz az orvsod mert már két gyermeket szültél nála. Szerintem ilyen alapon már mindegyik orvos így gondolná. Viszont ha te úgy érzed, hogy nem jó szülész akkor minden képpen váltanék, hiszen akkor nem tudod magad elengedni a szülésnél ami nagyon fontos. Szerencsére én itt Pesten megtaláltam számomra a megfelelő orvost aki jó mint nőgyógyászatilag mint jó szülész orvos. Én mindeképp váltanék. Ha ennyire nem tud Vágni és varrni én akkor elgondolkodnék azon ha esetleg lenne egy nőgyógyászati műtétem akkor hogyan dolgozna. Én minden képpen váltanék orvost.
2012. nov. 2. 19:46
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod 16-os :-) igen, váltani fogok, csak nehéz, de tudom, sietnem kell vele. Másik kórhát, másik orvos:-( de a gyermekem egészsége többet ér mindennél:-)
2012. nov. 2. 20:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 36 hetesen váltottam orvost, hosszú lenne leírni miért, de a lényeg, hogy jól döntöttem, de a 6 hetes kontrollra a régi dokimhoz mentem vissza. Én is az első babámat nála szültem és a második babámmal is hozzá jártam a 30.hétig.

A sors ronda fintora, hogy miután visszamentema hozzá a 6 hetes kontrollra-amúgy tök véletlenül találkoztunk az utcán, megnézta a 2.babát és akkor kértem időpontot-rá 2 napra autóbalesetben meghalt.:-( Nagyon sajnáltam.

Szóval a lényeg és szülés előtt 3 héttel váltottam,az első pillanattól megvolt az új dokival a jó kapcsolat, a bizalom, tényleg olyan volt mintha már 100x találkoztunk volna.

Könnyű szülést!

2012. nov. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!