Nőgyógyászként a legjobb, de szülészként nem?
Hamarabb kellett volna ezt meggondolni!
Most már késő váltani, ennyi idős terhesen nem
Biztos hogy elvállal valaki!
Na meg ha ugyan abban a kórházban szülsz ahol ő is dolgozik, akkor kellemetlen lesz vele találkozni!
Nem is szeretnél másik orvost?! Akkor majd csak menj be, és szülj az ügyeletesnél.
Laikuskánt én nem hallgatnék ismerősökre, ha bízol benne, szülj nála!
Az hogy nagyot vág, lehet indokolt volt!
Burkot nem jól repeszt, az a lényeg kilyukadjon!
Nem tudni mi miért van, ő az orvos, bízni kell benne!
Mi a garancia arra a másik orvos jobb lesz, mert valaki azt mondta!?
És mi van ha neked meg az általa ejtett vágás, varrás nem fog tetszeni!?
Ebben az orvosban megbízól, ne válts!
Beszéld meg vele, hogy te nem akarsz burokrepesztést, csak ha nagyon muszáj és gátvédelem mellett szeretnél szülni, hacsak nincs komplikáció. Kérdezd meg, h vállal-e ilyen szüléseket is. Ara szerintem kevésd esély van, hogy ügyeletesnél szülj, ha van orvosod,mert az első kérdésük az lesz, mikor bemész, hogy "ki az orvosa"?
Válthatsz is, nekem egy barátnőm 35 hetesen keresett új dokit, elsőre talált. A pletykákkal én is vigyáznék, nem biztos, h igazak. Honnan tudják,h túl nagyot vág vagy nem jól repeszt burkot?
Ezeket ki mondja rá hogy rosszul repeszt burkot meg nagyot vág? Az anyukák akik nála szültek (azaz laikusok)?
Az én első dokim (költöztünk közben) az első babámnál burkot repesztett és még egy kicsivel később még egyszer, akkor én is azt gondolhatnám hogy nem jól repesztett burkot. De a lényeg ugyanaz volt, elfolyt a magzatvíz felgyorsult a szülés, megszületett a kisfiam.
Vagy a másik dokimnál mikor megkísérelték a gátvédelmet a második babámnál de látta hogy nem fog kiférni és ismét gátmetszésem lett? Ezenkívül is repedtem belül is mert 4300 grammos lett a lányom, akkor ez is túl nagy vágás lehetett volna? Eszembe se jutott ez, arra gondolok hogy csak ő látta jobban mi a helyzet és legjobban igyekezett dönteni.
Úgy hogy jó lenne tudni honnan ez a sok rossz hír a dokidról:) Anyukák hajlamosak olyan nagyon szakértőnek érezni magukat azért mert egyszer kétszer szültek és neveltek gyereket, így előszeretettel bírálják felül a szülészt is meg később a gyerekorvost...
Nem értelek, akkor már az első gyermek után mást választottam volna nőgyógyásznak is!
Nem tudtam volna ezzel a rossz szájízzel hozzá járni terhes gondozásra!
Ezt te szúrtad el, ha rettegsz tőle, miért nem váltottál hamarabb?
Ha jön a szülés csak azért tudsz majd imátkozni hogy ne ő legyen az ügyeletes, vágyom de azt nincs orvosod, akkor csak nem hívják be, vagy menj másik kórházba, ez a legtisztább!!!
Amikor bemész szülni szólj, hogy ne szóljanak neki, bár akkor lehet szegény szülésznők kapnak tőle fejmosást miért nem szóltak.
Hát elég hosszú kettőtök előélete így tényleg elég nehéz lenne váltanod.
És ha szülésznőt választanál és megbeszélnéd vele, hogy mi a helyzet, biztos segítene valahogy elkerülni, hogy szóljanak a dokinak.
Ne haragudj, de én ezt valahogy furcsának találom. Első babádnál negativ tapasztalataid voltak vele. A második babánál miért nem mentél másik orvoshoz? Ha akkor negatív élmény ért az elsővel a szülésnél az orvos részéről, hogy lehetett erősebb benned a másodiknál az,hogy jó nőgyógyász? Gondolod, hogy a terhességed nem tudta volna másik jó orvos végig kísérni?
Másodszor pedig,mi az hogy a másodiknál az éjszaka közepén behívták?Amikor megkérdezik a szülészeten mikor beérsz,hogy van e orvosa,miért nem mondtad,hogy nincs?
Most a harmadiknál miért vacilálsz még mindig?Az elején miért nem néztél utána, ki lehet még ideális számodra?
Nem kell egmondani neki,hogy mit gondolsz, egyszerűen máshoz kezdesz járni,és mást kérsz fel a szülésre. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!